Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet az oka, ha nem áll fel?

Mi lehet az oka, ha nem áll fel?

Figyelt kérdés
Kicsit el vagyok keseredve. A férjemnek pár napja nem igazán jön össze a szex, aggódok érte. Nehezen merevedik, és ha egyszer „elaludt” a fütyije, akkor keresztet lehet rá vetni. Pár napja nem sikerül az ejakuláció sem. Babát szeretnénk, és mostanában sokat nyaggattam azzal, hogy mikor volna jó együtt lenni. Ő arra gyanakszik, hogy vagy pszichés alapú az egész sztori, és azért nem megy neki, mert ilyen „kötelező gyerekcsinálási” jellege van, és ettől leblokkol, vagy - és lehet ez is ok - úgy érzi, mintha fel lenne fázva. Szerintetek ez a két feltételezés okozhatja azt, hogy nem megy az együttlét? Valóban kihathat ez a merevedésre? Ő 29 éves.
2009. máj. 2. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen pszichés eredetű. Ne kötelezően legyetek együtt, hanem amikor kedvetek van hozzá. Csak úgy spontán. Akkor tuti minden rendben lesz. Ne aggódj!
2009. máj. 2. 14:14
 2/12 anonim válasza:

Hello. Szerintem ha felfázott, azt egy egyszerű laborvizsgálat kimutatja. de sztem nem az.

A pszichés eredetű merevedészavarok azonban szerintem gyakoribbak. a "nyaggatás" azért veszélyes, mert ettől teljesítési kényszere lesz, vagy lehet... Lepjed meg gyertyafénnyel, szexi fehérneművel, babaolajjal /mármint egymásra kenve...stb/. sztem tuti a hatás, és a babáról ne szólj ...

2009. máj. 2. 14:29
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Hát, az biztos, hogy inkább leharapom a nyelvem, minthogy még egyszer szóba hozzam a babát. Amúgy tegnap este volt minden, ami hirtelen eszembe jutott (gyertya, masszázs), aztán úgy lekókadt neki, hogy még bele is pirult. Csak nagyon sajnálom, és érzem, hogy őt is nagyon zavarja. Hát, a türelem rűzsát terem...

Köszi még egyszer

2009. máj. 2. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a pszichés eredet nem igazán ok.

Mert.

Ha spontán is csináljátok, nem erőltetetten, akkor azért annak csak össze kell jönni.

Ha mégis pszichés, akkor pedig más problémája lehet, például munkahelyi, egyéb családon belüli dolog, elhalálozás vagy és most kapaszkodj meg!

Van valakije.

Nem akarok vészmadár lenni, az a másik nem lehet, hogy előtted már annyira lemerítette, hogy otthon Veled, már nem képes a dologra?

Szerintem derítsd ki.

2009. máj. 2. 20:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak: köszi, majd kiderítem.

De: egyrészt sértő egy férfira nézve azonnal azt feltételezni, hogy valakije van. És kiábrándító egy nőre nézve, ha nem ismeri annyira a férjét, hét évi együttlét után, hogy milyen, ha takargatnivalója van.Az én férjemnek nincs takargatnivalója, ergó, nője sincs. És ez 1000%. Azért köszi, ez is egy válasz a kérdésre, amit feltettem, de sajna nem erre gondoltam.

2009. máj. 2. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

KEdves Kérdező!

Az utolsó hozzászóláshoz: ez nagyon durva csúsztatás! Aljas és rosszindulatú feltételezés, hogy biztosan félrelép!

A háttérben szinte biztos, hogy lelki okok vannak, a teljesítési kényszer, a "gyermekcsinálás" kényszere nagyon könnyen okoz merevedési zavart.

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. máj. 2. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
egyet értek a dokival :)
2009. máj. 3. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:

elözö voltam még anyit hogy mivel férfi vagyok még a gurulo krumplit is csak lyuk legyen rajta :D

de ha muszály akkort nekem se állfel

sött inkább kedvemet vesztem :)

2009. máj. 3. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:

sziasztok én nö vagyok 32 éves, nálunk is ez a probléma, miota babát szeretnénk azota 3 éve alig megy. meg prosztatgyulladása is volt, nem is tudott rola a tesztoszterin szintje ettöl lement ezek csak ugy derültek ki hogy elment egy andrologoshoz a meddöségi kivizsgálás keretében a sperma is nagyon kevés, sztem lelki dolog, mert elötte nagyon jo volt nekünk együtt, a babával már legalább fél éve én sem kinzom, nem hozom szoba csak magamban vagy itt nektek..:) szoval most rendelet m FER 14-t és várjuk a csodát. ja Clostyt szedett 3 honapig, azota nem is voltunk együtt 2 honapja, annyira lecsökkentette nála a dolgokat. Kedves doki ur ha még itt van, irja meg hogy mikor ürül ki ez a szervezetböl? mert ugy noincs sok értelme hogy spermaszámot növel elvileg, de sex meg nincs.

32

2009. máj. 3. 18:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Tulajdonképpen az is benne van a pakliban, hogy lehet, hogy félrelép, de annyira mindig mindent együtt csinálunk, együtt vagyunk, ismerjük egymás rezdüléseit is, hogy a kezemet a tűzbe teszem érte, hogy nem csal meg, azért zártam ki azonnal. Ráadásul meg a sajnálatos fel nem állási incidens épp egy olyan napon történt, amikor reggeltől estig együtt voltunk, szóval nem volt más, ki leamortizálja.

Most gyógyszert szed felfázásra. Ha 1-2 napon belül nem javul az állapota, feltétlenül elzavarom orvoshoz.

2009. máj. 4. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!