Még a kamaszodás jeleit sem látom...még nem volt ondóm! Mit tegyek? Ez normális?
Figyelt kérdés
Üdv!14 éves vagyok(októberi,94es)és láttam itt,hogy írtátok,hogy 13-14éves korban kell jönnie,de nekem még nincs,pedig maszturbálok,de még a kamaszodás jeleit sem látom...Mit tegyek?Segítsetek!2009. ápr. 29. 23:45
1/10 anonim válasza:
Várj!Szerintem egy-két év eltérés előfordulhat.
3/10 anonim válasza:
Én is küldök egy csomót, addig kitart míg lesz sajátod.
4/10 anonim válasza:
És a maszturbálás orgazmussal záródik, de nem jön semmi?
5/10 A kérdező kommentje:
Jah,orgazmusom van,de semmi :S
2009. ápr. 30. 09:49
6/10 anonim válasza:
ne aggódj,majd idővel fog jönni :D
7/10 anonim válasza:
nekem sem jön még alig szőrősödök ne aggodj:D 15/F
8/10 anonim válasza:
nézd vannak későn érő típusúak,aki általában kisebb növésű az átlagnál az később is fejlődik,gondolok itt a szőrősődésre,van aki csak 16 évesen kezd el szőrősődni és csak pár hónappal után lesz spermája,szóval ne izgulj.Nézd csak akkor maszturgbálj ha ezt úgymond örömszerzés céljából teszed,kényszerből ne tedd,vagy azért mert mások is ezt csinálják.Egyébként sok fiú kamuzik a méretével,a spermájának mennyiségével a szőrősődésével kapcsolatban,hogy ezzel fusztráljon másokat.Persze vannak fejlett fiúk,de nem ez a legjellemzőbb a te korodba,szóval ne aggódj.Sok fiúnak nincs még magömlése,másoknak meg igen.Mindenki másképp fejlődik.A bátyám pl 180 cm és tök fejlett volt 13 évesen úgy nézett ki mint egy 18-20 éves,de csak ha masztizott akkor állt fel és volt spermája,meg ha pisilni kellett.Szóval a többiek is kamuznak,hidd el van pár ember akiknek nincs spermája még,sőt szőre se.Ez a külső fizikai fejlettséggel is összefügg többnyire.Ne izgulj.
9/10 anonim válasza:
nyugi én 16 éves vagyok de még nincs semmim!
10/10 anonim válasza:
Na azért eltelt egy kis idő,gondolom történt azért azóta valami változás nálad.1 év eltel,na mi a szitú azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!