Nőhet még a péniszem? Most állva 4-5 centi :S
szimmplán későn érő vagy
és már szőrösödöik?
szoktál maszturbálni?
ha 1 év mőlva sem kezdesz serdülni, menj el orvoshoz
Talán még nem kérdezték, illetve az utolsó kommentező.
Mennyire szőrösödik a fütyid felett a szeméremdombod? Hónaljban, lábadon?
Ha még sehol nem szőrösödsz, akkor a fütykös se nagyon nő, mert még nem indult el a serdülésed. 16 éves korodig el kell hogy kezdődjön, különben menj el orvoshoz, mert lehet, hogy hormonális betegség is okozhatja a hiányát.
Maszturbálni szoktál? Előváladékod, ondód van?
Bármennyire is fura mindnyájan különböző korban érünk. Én is 14 évesen kezdtem el érni későnérőn. Szinte csak szakközépben szörősödött a kukacom. Lehet, hogy te is csak későnérő vagy, de 16 éves korodig el kell, hogy kezdődjön a serdülés.
am bocs rosszul írtam most vesez észre, nem igultan 4 hanem nyugalomban, izgultan 6
És már egy ideje el kezdett szőrösödni, máshol viszont nem, talán a hónaljam, de el kell mennem urológushoz előbb utóbb sajnos, nincs kedvem hozzá de muszáj lesz, hátha, csak akkor tudnák megnyugodni igazán. :S
nem kell előre bejelentenie
neten kérsz időpontot aztán elmész ügyesen
15 vagy már nem kisgyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!