Ciki ha 14 évesen 11 cm a péniszem állva?
Figyelt kérdés
légyszi normális választ kérek2011. jún. 20. 14:23
2/11 anonim válasza:
ELÉG! Csak mert odaírod "légyszi normális választ kérek" még hülye vagy!
3/11 anonim válasza:
Pisilni nem mindegy, hogy mekkora? Vagy nem tudsz célozni ezért bele akarod lógatni a wc-be? Akkor inkább ülj le.
4/11 anonim válasza:
ne hallgass a többi ostobára szerintem nem a legnagyobb de fog még nőni ne aggódj
nameg amúgysem az a fontos mekkora hanem hogy hogy használod
nekem 13,4cm a méret egyéntől függ
ha ki tudod verni és jön valami akkor semmi gond nincs
5/11 anonim válasza:
Nem gáz ha tudod használni,meg amúgy is fog még nőni.
6/11 anonim válasza:
Nem túl nagy,de még igen fiatal vagy,még fog nőni,nincs ezzel baj,a te korodban sok srácnak még nem nagy,csak kamuznak,meg hazudoznak erről.
Milyen magas vagy és mekkora ha nem áll?mert nem mindegy ez a méret milyen magas testhez tartozik.
Nyugi ezzel nincs baj,nem nagy,de ennyi idősen még nem fontos,de 16 éves korodra úgy is jelentősen meg fog nőni.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megnyugodtam :D
2011. jún. 21. 10:19
10/11 anonim válasza:
Én 175cm vagyok és 16cm állva. De kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni ;). 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!