Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért ekkora a nemiszervem?

Miért ekkora a nemiszervem?

Figyelt kérdés
5cm merevedés közben, 180cm magas és 99kg vagyok
2011. szept. 30. 20:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
nem dohányzok/iszok
2011. okt. 13. 17:41
 22/23 anonim ***** válasza:

1.Most az biztos hogy 10 cm volt korábban állva és összezsugorodott a péniszed 5 cm-re?

-Ha igen,akkor ezzel orvoshoz kellene fordulnod,(mert van olyan hogy mikro pénisz akinek kicsi állva és lankadtan is,nem igazán lehet orvosolni,de itt mindig is kicsi volt a pénisz,nálad meg zsugorodásról beszélhetünk,ami meg nem normális)

Google-ba orvostudakozóban urológusnak írjál ő talán tud választ adni.

2011. okt. 14. 19:34
 23/23 anonim ***** válasza:

Te ezt már feltetted egyszer és már akkor is írtam,hogy ha valójában korábban a kétszerese volt akkor menj el orvoshoz,mert nem normális hogy összezsugorodik valakinek a pénisze.

Ha simán kicsi lett volna mindig is akkor azt mondtam volna mikro péniszed van,de olyan nincs hogy összezsugorodik.

2011. nov. 6. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!