Miért ekkora a nemiszervem?
Figyelt kérdés
5cm merevedés közben, 180cm magas és 99kg vagyok2011. szept. 30. 20:51
11/23 anonim válasza:
Nem lehet, hogy elhíztál? A 99 kg nem extrém, de már egy kicsit sok.
12/23 A kérdező kommentje:
hát, elég rendesen meg vok hízva és kicsit lóg a hasam, de ez miért befolyásolná a méretét?
2011. okt. 1. 08:31
13/23 anonim válasza:
Úgy hogy a zsírpárnák a pénisz "gyökerét" is "elnyelik". Ha leadsz egy 10 kilót, néhány centit biztosan nyersz.
Esetleg konzultálj andrológussal, vagy erre specializálódott plasztikai sebésszel.
Amikor 10 centi volt, akkor hány kiló voltál?
14/23 A kérdező kommentje:
75kg kb
2011. okt. 1. 10:05
15/23 A kérdező kommentje:
meg alacsonyabb is voltam akkor még
2011. okt. 1. 10:12
16/23 anonim válasza:
kezdj el sportolni, zsírtól meg szabadulj meg
17/23 A kérdező kommentje:
ha lenne akaraterőm megtenném
2011. okt. 1. 17:21
18/23 anonim válasza:
Van egy ismerős srác, tűzből mentették ki, neki zsugorodott össze 5 cm-re. Sokáig merevedése is nagyon fájdalmas volt, összezsugorodott a bőre is. Most már megtanulta, mit tegyen, mert az égés nyomai sohasem tűnnek el.
19/23 anonim válasza:
te az hogy 10 cm volt és nem nőtt hanam zsugorodott 5 cm-re az nem egészséges.Idő folyamán nőni,nem zsugorodni szokott.Szerintem háziorvossal vagy urologussal beszélgess el róla.A google-ban is találsz szakorvost,ha személyesen nem mered.
20/23 anonim válasza:
A hizason kivul mas dolgok is artanak a hajszálereknek, pl. dohanyzas, ivás... ha ezeket uzod, hagyd abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!