Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon érzékeny a makkom, mit...

Nagyon érzékeny a makkom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két napja voltam körülmetélésen, és elviselhetetlenül érzékeny a makk rész, épp hogyha csak egy kicsit is hozzáérek, nagyon fáj. :( Most kéne bekötnöm magamnak, de teljesen normálisan nem tudom, mert a húgycsőnyílás és a körülötte lévő rész szabadon marad, ha hozzáér valami az pedig nagyon rossz...meddig marad ez így? Elmúlik majd? Vagy szoktatni kell érintéssel?

Kérlek segítsetek, így most szinte leülni meg feküdni sem tudok :(

2009. ápr. 23. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ingereld direkt, előbb vagy utóbb hozzászoksz, kevésbé lesz érzékeny. A körülmetélést általában csecsemőkorban végezték régebben, így mire a gyerek felfogta, hogy körül van metélve, már nem is érezte. Ha jól tudom, a makk egy-két hónap alatt úgymond elérzékenetlenedik, hozzászokik az állandó ingerléshez, pl. alsónemű viseléstől.
2009. ápr. 23. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam hogy ingereljem direkt, viszont el sem tudom képzelni hogyan tudnék jelen esetben alsógatyát hordani kötés nélkül..
2009. ápr. 23. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:

A húgycső nyílást amit írtál, hogy érzékeny természetes, hiszen hosszú évekig óvta azt a részt a bőr.

Azt nem tudom, hogy el fog e múlni, és, hogy milyen hamar, de mivel bőr, képes olyan állapotra, hogy az Neked, és "neki" jó legyen.

Arra nem kaptál esetleg kenőcsöt?

2009. ápr. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!