Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Érzékeny a makkom. Mennyi idő...

Érzékeny a makkom. Mennyi idő még hozzászoktatom az érintéshez?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és soha életemben nem járkáltam úgy azt utcán,hogy felhúztam a fitymát,tehát nincs hozzászokva és kellemetlen ha hozzáérek :S

Nedvesen annyira nem akkor jobb valamivel,de még akkor sem az igazi =/

Nincs begyulladva,nem kaptam el semmilyen betegséget,tisztán tartom szal nem ilyen problémáról van szó.

Olvastam,meg orvos is mondta,hogy hozzá kell szoktatni,az érintéshez,mert magától nem lesz jobb csak nem tom,hogy mennyi idő még megszokja vagy az,hogy csökken az érkékenység ?

2011. febr. 26. 16:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a maszturbálással folyamatosan hozzá tudod szoktatni az érzéshez. Főleg ha úgy próbálod, hogy jó sok síkosítóval (tusfürdővel is akár) csak a makkodat stimulálod. Én is így csináltam, és az érzékenység hamar elmúlt, és a szexet is elég jól bírom.

20f

2011. febr. 26. 16:38
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát én már maszturbálok amióta csak az eszemet tudom :)

És nem igen lett jobb bár mindigis úgy csináltam,hogy a makkhoz nem értem hozzá mert akko az kellemetlen volt,de mostanában ha nedves akkor nem fáj ha a kezemmel hozzáérek,de ha száraz akkor az kibaottul fáj :S

2011. febr. 26. 16:40
 3/14 A kérdező kommentje:

Ja és az segít,ha a gatyában úgyhagyom ?

Most am is itthon vagyok és nem fáj mivel nem futkrozok sehova a konya-szoba távolság meg nem olyan vészes :)

2011. febr. 26. 16:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát a lényeg az lenne, hogy amikor mászkálsz dörzsölődjön, és majd így lesz egyre kevésbé érzékeny. Tehát az hogy éppen csak mozogsz, az annyira nem sokban segít.

Én úgy maszturbáltam, hogy sok nedvesítéssel csak a makkot. És tényleg hatott. Azt nem mondom, hogy kicsapod így 3x4x és már meg is oldódott a gond, de 3-4 hónap már segít, főleg ha rendszeresen rázod =)

2011. febr. 26. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
miért kellene felhúzott fitymával járkálnod az utcán? pont az a fityma lényege, hogy védje a makkodat
2011. febr. 26. 16:53
 6/14 anonim válasza:
azért egy kéz és egy száj vagy punci belseje kozt van különbség azokra nem lesz érzékeny
2011. febr. 26. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:

ha felhúzom a bőrt róla, és úgy járkálok, nekem is kellemetlen lenne

de miért járkálnék így?

2011. febr. 26. 18:36
 8/14 A kérdező kommentje:
azért,hogy szokja...
2011. febr. 26. 22:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem itt teljesen másról van szó.

Én se hallottam még ilyent hogy szoktatni kell az érintéshez. De persze változnak az idők :)

Szerintem két probléma lehet. Vagy szűz vagy még, és csak bebeszéled magadnak hogy így kell járkálni és inkább szenvedsz. Vagy egy enyhe fitymaszűkületed van. A legbiztosabb diagnózis ha orvoshoz fordulsz!

2011. febr. 28. 19:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Már valamivel jobb,hogy így hagyom a kolbit és sztem 100% h nincs szűkületem.. Régen volt kiskoromban de orvos megicsnálta azóta nincs gáz
2011. febr. 28. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!