Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisznövelés! Milyen dolog...

Pénisznövelés! Milyen dolog létezik, ami ténylegesen megnöveli a himvessző méretét? Különböző honlapokon olvasható, hogy nekem ez, vagy az segitett! Van olyan aki valamilyen vitamintól, terméktől, segédeszköztől növekedést ért el? Hitelesen!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 11:41
1 2 3 4 5
 41/49 Ask Me válasza:

Ezzel az a gond hogy akkor kicsi ha te úgy érzed. Nyújtsd a kádban vagy a zuhany alatt. Így rendszeres lesz a dolog.

Csináld így:

Húzd hátra a fitymád lankadt állapotban.

Fogj rá a makkod mögött közvetlenül hüvelyk és mutató ujjal és húzd felfelé a köldököd irányába amíg nem okoz fájfalmat majd tartsd úgy és számolj magadban 30 ig,majd lassan engedd vissza. Ezt minden fürdéskor csináld meg többször és 2-3 hónap után meglesz a 10% os növekedés. Arra figyelj hogy ne húzd csak addíg amíg érzed hogy nyúlik és rendszeresen csináld. Nekem bevált. 3 centit fél év alatt nyújtottam rajta és majdnem fél centit vastagodott. Nem vagyunk egyformák de szerintem neked is ez lesz a legegyszerűbb módszer,főleg hogy +10% a cél.

2016. ápr. 14. 20:55
 42/49 anonim válasza:
én is csinálom 2 hónapja és 1 cm növekedés már van.
2017. júl. 4. 19:22
 43/49 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy nő meg, komolyan valaki ezt elhiszi , hogy bàrmitől megnő?? Műtéttől igen valòban nő 2 cm ..nem mindegy hogy 8 cm vagy 10? A teljesen átlagos méretekről meg kár is beszélni 14 cm az àtlagos pénisz mèret , nem is vàllaljàk annàl már az orvosok a mütétet sem a kockázatok miatt ..ami benne van az ilyen műtéteknèl..kenőcs..csodakrèm ..pumpa ezek mind nem novelik, esetleg a pumpa ami megdagaszthatja ameddig használod egy picit, de 15 perc mùlva màr olyan lesz mint volt:-) genetikàba nem tudsz bele nyùlni ha fejre állsz akkor sem..ha nagy farokròl álmodozòl ..ùjra meg kell születned ..ès ha lehet Kenya fele:-))) mert ott 18 cm az átlag..ott nem ritka a térdig érő kar vastagsagù fac sem:-)) nem lesz nagyobb semmitől, pènzedet csak kicsaljak a zsebedből jò biznisz ez..mert a csori kispocsű ugyis megveszi elkeseredettségében..jelq ezek a baromsagok is egy önámìtàs ..nincsen bizonyìtott eljárás a növelèsre..kb mint Isten is létezik de sosem látták nincs rá bizonyìték.El kell fogadni az embernek magát olyannak amilyennek megszületett.
2017. szept. 30. 05:13
 44/49 bioforge válasza:
Sziasztok! Van megoldás. De ne válaszd a műtétet. Remélem még nem késtem el a válasszal. Több módszer is létezik. Először is a Nitrogén-oxid vagy monoxid. Ezt a szervezet is termeli. De lehet kapni táplálékkiegészítőkben is. Én régen edzettem és szedtem rendszeresen. Ennek mellékhatása a nagyobb és keményebb szerszám többek között. Ez az anyag vérbőséget okoz, több oxigén jut el a sejtekig. Testépítő boltokban lehet kapni. Ajánlom még az Arginin -t. Olvassatok utána. Nagyon sok mindenre jó még és természetes anyagokból állítják elő. A másik nagyobbító a rendszeres szex és/vagy maszturbáció. Lehet segédeszközt is vásárolni amit pont erre találtak ki. Ez pedig nem más mint a vákumpumpa, péniszpumpa. Utóbbiról még nincs tapasztalatom, de épp ma rendeltem én is. :D Érdemes Aliexpress vagy Wish -en utánanézni mert itthon akár 10x drágábban árulják.
2018. máj. 10. 07:07
 45/49 anonim ***** válasza:
Kis srác koromban is csináltam 85-87körül a fejést tetszett és nagyon dagadt tőle csak elhanyagoltam sajna, aztán mostanság újra felfedeztem a nyújtást is,kombináltam vele teljesen átalakítja a szerszámot,kicsit hasonlít a testépítésre,tényleg vaskosabb,formásabb lett.Nyugalmiban olyan vastag körbe mint régen akcióban.Olyan mély nőnek is elértem a végét és ezzel orgazmusokat okoztam amire pl 22évesen esélyem se lett volna,vagy nem volt olyan intenzív.
2018. máj. 11. 14:49
 46/49 John Priestt válasza:
Istenem miért kell ennyire bugyutának lenni? 14.5cm-el kezdtem kb 4 éve 2 hónap xtrasize-t szedtem. 16cm lett. Rá egy évre kipróbáltam a penerium extrát 1 hónapig szedtem 17.5cm lett és jóval vastagabb. Erre egy évre rá kitaláltam hogy Xtrasize és Titangél egyszere. 21cm lettem. Most 4 napja kezdtem el megint csinálni mert én is és a nők is odáig vannak érte minden tekintetben. Az meg ne magyarázzon aki nem csinált ilyet mert köze nincs hozzá és fszságot ír :D Ez az igazság működik és kész
2018. jún. 21. 03:09
 47/49 anonim ***** válasza:
Hazugsàg, nem működik, ha működne pénisznövelő tabletta vagy kenőcs , minden férfinek nagy faca lenne , pláne a rengeteg kispöcsűnek akik millió dolgot kipróbáltak már nem kevés pénzért , igazán nagy farkú ember 22+ os az összes férfi közül a földön csak 1% rendelkezik , meg persze vannak rengetegen akik hazudnak , mert a pasik szoktak igencsak felfele kerekiteni 17 cm 20 at mond meg hasonlók szóval csak a műtét az egyetlen amivel meg tudják növelni vagy vastagítani de azt is csak olyannak végzik el akinek indokolt , átlagos méretű férfivel elbeszélgetnek , hogy fogadja el önmagát és szépen hazaküldik , én elhiszem , hogy sok pasi vágyna 20 cmhosszú és jó vastag péniszre , mert valljuk be azért nem hátrány ha van odalent , nem fognak haragudni érte a nők , inkább legyen mint kicsi legyen ..mert ha kicsinek találja valaki a péniszét ott már megjelenik a kissebbségi érzés a gátlások és az rányomja a bélyegét a párkeresésre ismerkedésre...de sajnos ez nem kívánság műsor ezt dobja a gép! Nincsen mit tenni el kell fogadnunk magunkat úgy ahogy vagyunk.
2021. ápr. 12. 02:24
 48/49 anonim válasza:

Kétféle ember mondja azt hogy nem működik, az aki megnövesztené, de soha nem próbálta mert még erre sem képes hogy megpróbálja. (Akit nem érint a téma az miért foglalkozna vele?)

A másik aki kipróbálta, de lusta volt és feladta, vagy bénán csinálta mert nem kutatott eleget a témában.

Én kombinált módszereket használok kb 4 hónapja, és majdnem 1,5 cm növekedésnél tartok, ez nem sprint hanem maraton.

Az urológusok pedig azért nem ajánlják, mert a sok esztelen hülye gyerek sérülést okozna magának, ezzel impotenciát okozva, és egyéb bajokat. Egyébként legalább 2-3 hivatalos kutatás, igazolta hogy lehet növeszteni a péniszt, utána lehet nézni, nem kamu mert egyetemeknél is publikálva van.

2022. júl. 6. 03:29
 49/49 osztalybuli válasza:

Szia utolsó válaszoló!

Hátha olvasod, mi az a kombinált módszer? Ha esetleg megosztod, köszönöm!

2023. nov. 18. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!