Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisznövelés! Milyen dolog...

Pénisznövelés! Milyen dolog létezik, ami ténylegesen megnöveli a himvessző méretét? Különböző honlapokon olvasható, hogy nekem ez, vagy az segitett! Van olyan aki valamilyen vitamintól, terméktől, segédeszköztől növekedést ért el? Hitelesen!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 11:41
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
a pénisznövelés létezik. A jelq, meg a pumpa talán a két legjobban működő dolog. A tabletták semmi mások, mint keringésjavító szerek, ezért ezek által létrejött növekedés addig tart amég az ember szedi ezeket a drága pirulákat.
2011. júl. 7. 01:59
 22/49 anonim válasza:
88%
Szerintem ha vki komolyan gondolja, az az agykontrollal próbálkozzon. Tapasztalatból mondom, ez a módszer az élet minden területén eredményes lehet, nálam bevált a méretnövelésben is!!! Ja és ne válaszd a tanfolyamot, az agykontrollt otthon is tökéletesen elsajátíthatod, csupán a "Silva-féle agykontroll" könyvet szerezd be vhonnan. Elkezded, és egy új világ nyílik ki előtted. Jó utazást!
2011. szept. 12. 10:17
 23/49 anonim válasza:
61%
,,Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni ;)''
2011. szept. 17. 00:48
 24/49 Martin.s válasza:
24%
hat..en nemtudom h ti h vagytok vele..de en semmifele nyujtast meg orvossagokat nem hasznalok es tobb mint 19 centis..leg is mikor utoljara mertem 19 volt..azota mar betoltottem 16ot..most komolyan..nem azer irom,mondom hogy valakit inritaljak..de ha sokat idegeskedsz rajta nem is fog megnoni..hagynod kell h nojjon magatol..es nemkell bantani sem..mer nemjo..ezt termeszetesen nem a 20 evestol gazdagabbaknak mondom de talan 1-2 gyereknek jo tanacs..en meg nem vagyok 17 sem..de meg mindeg novesben van..es szerintem mar 20at megutotte..szal sracok..csak nyugisan..;)
2012. jan. 2. 04:49
 25/49 Shorty válasza:

Vagy a Jelq technika.

Vagy kézzel, ahogyan itt látod: [link]

vagy, ha kényelmes vagy, akkor ezzel: [link]

Nekem majdnem egy centit nőtt 2 hónap alatt, ami meg is maradt - igaz, a kézi módszer miatt meg is vállasodtam tőle egy picit. :>

2012. jan. 18. 07:51
 26/49 Shorty válasza:

Egyébként itt egy fórum, ami pontosan ezzel foglalkozik (remélem, nem probléma, hogy belinkelem):

[link]

Én is most találtam tegnap.

2012. jan. 18. 07:52
 27/49 anonim válasza:
0%

Vimax Pills , Tantra.. :D

Mind a 2 nagyon jó...

Ha a vimaxot használod nő a pénisz mérete is ugyanakkor hosszabb az erekció, sőt mi több jobban is teljesítessz mint általában ha szeded..

16 éves vagyok a tantrát 1 éve tanulom a vimaxot 3 hónapja használom eleinte 17 cm volt de én nagyon kicsinek gondoltam :// Nagyobbat akartam és a méreteim elképesztőek :D Már hosszra 21.3cm vastagságra 17.9 cm :DDD Sokkal jobban teljesítek...

De van rossz oldala is a legtöbb nő nem szereti ha "hatalmas" a volt barátnőm is meglepődött míg kimennt angliába és vissza jött el is ment nagynak bizonyult..

A 14-16 cm bőven benne van az átlagban sőt ha 16+ akkor nyert ügyed van... :D

2012. febr. 12. 21:44
 28/49 bogolylaci válasza:
Én többféle termékről is hallottam már. Kipróbáltsm kenőcsöket, tablettákat is. Egyik sem csodaszer, de ami azért segített nekem az az XtraSize tabletta volt. Linket így lehet berakni? Mindegy majd megtalálod az oldalt ha több infó érdekel róla. <a href="http://xtrasize.hu">pénisz növelő</a>
2012. márc. 28. 10:59
 29/49 Wook válasza:
100%

Csak pár apróság a témával kapcsolatba:

1. Szerintem mindennek meg van az ára, szóval lehet, hogy nyersz itt-ott 1-2 cm és soha többé nem fog működni a hancúrléc…

2. A te néző pontodból a sajátod mindig kisebbnek látszik!!!

3. Itt megnézheted a világ pénisz térképét: [link] Még a 12 cm is abszolút átlagosnak mondható világviszonylatban.

4. A csajok 60-70%-ből még akkor is, ha nagyon erőlteted a dolgot „csak” klitorális orgazmust tudsz elérni, ez nem a férfi hibája, vannak hölgyek kik egyszerűen képtelenek a hüvelyi orgazmusra. Amúgy nem csoda mert a hüvelyi idegvégződések kb 50-70% található csiklónál. ( a férfi önbecsülésének nem tesz jót ha leányzót nem a Krul harcizom elégíti ki, de ez van, tessék a nyelvet használni :) )

5. A hüvely első 3-6 cm-ben található meg a G- folt (G-pont) ahol maradék idegvégződések 20-40% található. Ezen túl pedig alig található idegvégződés, szóval hiába van akkora szerszámod mit a nő mellkasáig nyomhatsz, nem fogsz neki örömet szerezni… Sőt… …a lányok jelentős többsége panaszkodik ha „kínzócölöppel” rendelkező emberkével jön össze.

6. Szóval ne akard növelni, a családi ékszert!!! Én személy szerint inkább lennék féllábú ember, mint lábnélküli tolószékes!

2012. máj. 17. 17:53
 30/49 anonim válasza:
Szerintettek a csajoknál nincs ilyen. Neki nagyobb, kerekebb, formásabb....azok is tömik xD Tömd ki te is a gatyád na xD
2012. jún. 13. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!