Pénisznövelés! Milyen dolog létezik, ami ténylegesen megnöveli a himvessző méretét? Különböző honlapokon olvasható, hogy nekem ez, vagy az segitett! Van olyan aki valamilyen vitamintól, terméktől, segédeszköztől növekedést ért el? Hitelesen!
Egyébként itt egy fórum, ami pontosan ezzel foglalkozik (remélem, nem probléma, hogy belinkelem):
Én is most találtam tegnap.
Vimax Pills , Tantra.. :D
Mind a 2 nagyon jó...
Ha a vimaxot használod nő a pénisz mérete is ugyanakkor hosszabb az erekció, sőt mi több jobban is teljesítessz mint általában ha szeded..
16 éves vagyok a tantrát 1 éve tanulom a vimaxot 3 hónapja használom eleinte 17 cm volt de én nagyon kicsinek gondoltam :// Nagyobbat akartam és a méreteim elképesztőek :D Már hosszra 21.3cm vastagságra 17.9 cm :DDD Sokkal jobban teljesítek...
De van rossz oldala is a legtöbb nő nem szereti ha "hatalmas" a volt barátnőm is meglepődött míg kimennt angliába és vissza jött el is ment nagynak bizonyult..
A 14-16 cm bőven benne van az átlagban sőt ha 16+ akkor nyert ügyed van... :D
Csak pár apróság a témával kapcsolatba:
1. Szerintem mindennek meg van az ára, szóval lehet, hogy nyersz itt-ott 1-2 cm és soha többé nem fog működni a hancúrléc…
2. A te néző pontodból a sajátod mindig kisebbnek látszik!!!
3. Itt megnézheted a világ pénisz térképét: [link] Még a 12 cm is abszolút átlagosnak mondható világviszonylatban.
4. A csajok 60-70%-ből még akkor is, ha nagyon erőlteted a dolgot „csak” klitorális orgazmust tudsz elérni, ez nem a férfi hibája, vannak hölgyek kik egyszerűen képtelenek a hüvelyi orgazmusra. Amúgy nem csoda mert a hüvelyi idegvégződések kb 50-70% található csiklónál. ( a férfi önbecsülésének nem tesz jót ha leányzót nem a Krul harcizom elégíti ki, de ez van, tessék a nyelvet használni :) )
5. A hüvely első 3-6 cm-ben található meg a G- folt (G-pont) ahol maradék idegvégződések 20-40% található. Ezen túl pedig alig található idegvégződés, szóval hiába van akkora szerszámod mit a nő mellkasáig nyomhatsz, nem fogsz neki örömet szerezni… Sőt… …a lányok jelentős többsége panaszkodik ha „kínzócölöppel” rendelkező emberkével jön össze.
6. Szóval ne akard növelni, a családi ékszert!!! Én személy szerint inkább lennék féllábú ember, mint lábnélküli tolószékes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!