Pénisznövelés! Milyen dolog létezik, ami ténylegesen megnöveli a himvessző méretét? Különböző honlapokon olvasható, hogy nekem ez, vagy az segitett! Van olyan aki valamilyen vitamintól, terméktől, segédeszköztől növekedést ért el? Hitelesen!
20:45-ös válaszoló erősen a végletekbe gondolkodik. Én nekem 18 és tudom hova kell dugni és használni is. :)
A kérdezőnek: Állítólag a vákumpumpa használata és a megfelelő teknikás maszturbálás segíthet. Hány éves vagy? Mert ha fiatal akkor lehet hogy még nőni fog.
Tényleg a borotválás jó ötlet, nekem jobban is tetszik úgy, ha a párom egy kis fazont igazít.
Hidd el az orgazmus a lényeg, az mérettől független, a jelen példa is mutatja.
Kérdezd meg a nőket, hogy szeretik-e a nagy szerszámot, a többség azt fogja mondani, hogy nem. A nagy szerszám túl mélyre tud menni és az fájdalmas egy nőnek.
Én ezt merem ajánlani:
Nekem 3 hónap alatt 13,8-ról, 16,0-ra növelte a méretem és ingyenes! :D
szia.
nem kell stresszelned egyáltalán szerintem jó az a 14 cm, pláne ha a barátnőd elmegy.
A másik kicsit több kell neki? miért gondol ilyenkor arra minden férfi hogy a mérettel van akkor a gond.
Meg lehet adni azt a pluszt egyéb új sexuális játékokkal dolgokkal amik tuti örömöt okoznak neki és neked is nem is keveset.
De ha nagyon növelni akarod, haverom megvette a bathmate pénisz növelő hidropumpát, neki is 14 cm-es volt elmondása szerint a kis kütyü rendszeres használattal 17-est csinált neki állitolag, de szerintem nem ez a megoldás
Remélem segitettem
Sziasztok
Én egy 15 éves srác vok és szerintetek akkor jo a 16 cm? mert hát kicsit irigy vok mert haver azt mondta neki 17.5 aztán nem tom igaze. 15 éves kor után még nőhet?
Amugy meg semmiképp ne műttesd meg magad és fölösleges a pirulákat is szedni, a fő cél megvan, a lányok kielégítése, amugy meg szerintem a technika a fontos meg a sebesség. De lehet nem jól tom :) remélem választ kapok én is.
Tippként: [link]
Az egyik ismerősömtől hallottam az eszközről. Ő azt mondja, hogy kint nyugaton, most ez a legjobb ilyen és állítólag kevésbé veszélyes, mint a többi.
Nem tudom, mindenesetre maga az elv jó, és egyáltalán nem tűnik veszélyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!