Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisznövelés! Milyen dolog...

Pénisznövelés! Milyen dolog létezik, ami ténylegesen megnöveli a himvessző méretét? Különböző honlapokon olvasható, hogy nekem ez, vagy az segitett! Van olyan aki valamilyen vitamintól, terméktől, segédeszköztől növekedést ért el? Hitelesen!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 11:41
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
18%

20:45-ös válaszoló erősen a végletekbe gondolkodik. Én nekem 18 és tudom hova kell dugni és használni is. :)

A kérdezőnek: Állítólag a vákumpumpa használata és a megfelelő teknikás maszturbálás segíthet. Hány éves vagy? Mert ha fiatal akkor lehet hogy még nőni fog.

2009. ápr. 22. 21:00
 12/49 anonim ***** válasza:
80%
Én vagyok a 20:45-ös!!! Angyalom én em általánosítottam, én csak írtam h van olyan pasi... Nem kell rögtön felkapni a vizet... Bár hogy így felkaptad,lehet h már vki megjátszotta veled??? Vagy megcsalt valaki?
2009. ápr. 22. 21:03
 13/49 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg a borotválás jó ötlet, nekem jobban is tetszik úgy, ha a párom egy kis fazont igazít.

Hidd el az orgazmus a lényeg, az mérettől független, a jelen példa is mutatja.

Kérdezd meg a nőket, hogy szeretik-e a nagy szerszámot, a többség azt fogja mondani, hogy nem. A nagy szerszám túl mélyre tud menni és az fájdalmas egy nőnek.

2009. ápr. 22. 22:51
 14/49 anonim ***** válasza:
21:00-ásnak ismét ha már az előzőt törölték bár nem tudom miért semmi bántó nem volt benne. Én nem kaptam fel a vizet egyáltalán csak megosztottam veled a véleményemet te látom hogy ezt te mint hedonista nem fogtad fel és rögtön hülyeségeket látsz bele.
2009. ápr. 23. 20:15
 15/49 anonim válasza:
88%

Én ezt merem ajánlani:

[link]

Nekem 3 hónap alatt 13,8-ról, 16,0-ra növelte a méretem és ingyenes! :D

2009. dec. 14. 12:35
 16/49 anonim válasza:
93%

szia.

nem kell stresszelned egyáltalán szerintem jó az a 14 cm, pláne ha a barátnőd elmegy.

A másik kicsit több kell neki? miért gondol ilyenkor arra minden férfi hogy a mérettel van akkor a gond.

Meg lehet adni azt a pluszt egyéb új sexuális játékokkal dolgokkal amik tuti örömöt okoznak neki és neked is nem is keveset.

De ha nagyon növelni akarod, haverom megvette a bathmate pénisz növelő hidropumpát, neki is 14 cm-es volt elmondása szerint a kis kütyü rendszeres használattal 17-est csinált neki állitolag, de szerintem nem ez a megoldás

Remélem segitettem

2010. jan. 26. 11:14
 17/49 anonim ***** válasza:
81%
Átlag nő 12cm mély? Mi ez a butaság? Az ott belül egy "zsák". Egy nagyságrenddel nagyobb méretváltoztatásra képes mint a férfiaké. De lássuk csak mi a jó a nőnek? Elsősorban a csikló izgatása, amit akkor is élvez ha egyáltalán nincs farkad. Nos, ha kellően vastag vagy talán jobb érzés egy nőnek, de ha nem elég nedves akkor kinlódás lesz.. Én spec szeretem az olyan nőket akik azt vallják magukénak, hogy minek a hosszú előjáték ha azalatt az idő alatt szeretkezni is lehetne.. Nade, hogy folytassam a gondolatmenetet: a második lehetőség a nő gyönyörbe juttatására ha a farkaddal eltalálod a G pontját. Max 6-7 centire van belül, de ennek a résznek igen erős stimuláció szükséges, ezért csak iszonyú merev pénisszel és kitartó munkával érheted el (abba most ne menjünk bele, hogy az ominózus nő egyáltalán képes e itt elélvezni). Szóval ha a technikádon csiszolsz, összeszoktok igazán akkor elég lesz neki a 14 centid is. Ha pedig az fogja izgatni, hogy milyen amikor egy pezsgősüveg méretűn ugrándozik, akkor úgysem tudsz mit tenni, 14 helyett 16? Ugyan már... Nem jelentene semmit. Ja! Amúgy ha sikerül egyszerre kivül és belül is kielégitened, akkor majd végignézheted ahogy 30 percen keresztül csak remeg keze lába, zavaros tekintettel és bárgyú vigyorral néz maga elé, és időnként nevet egyet :)
2010. febr. 2. 08:58
 18/49 anonim válasza:
47%

Sziasztok

Én egy 15 éves srác vok és szerintetek akkor jo a 16 cm? mert hát kicsit irigy vok mert haver azt mondta neki 17.5 aztán nem tom igaze. 15 éves kor után még nőhet?

Amugy meg semmiképp ne műttesd meg magad és fölösleges a pirulákat is szedni, a fő cél megvan, a lányok kielégítése, amugy meg szerintem a technika a fontos meg a sebesség. De lehet nem jól tom :) remélem választ kapok én is.

2010. aug. 5. 18:28
 19/49 vecseilaszlo válasza:

Tippként: [link]

Az egyik ismerősömtől hallottam az eszközről. Ő azt mondja, hogy kint nyugaton, most ez a legjobb ilyen és állítólag kevésbé veszélyes, mint a többi.

Nem tudom, mindenesetre maga az elv jó, és egyáltalán nem tűnik veszélyesnek.

2010. szept. 22. 18:51
 20/49 anonim válasza:
Jelq kollégáktól kérdezem hogy az a növekedés nem ideiglenes?szóval nem áll vissza az eredeti méretére?válaszodat előre is köszönöm.
2011. márc. 2. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!