Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha elmegyek urológushoz rövid...

Ha elmegyek urológushoz rövid fitymafék problémával, létezik olyan, hogy azonnal megműtse (átvágja)? Vagy visszahív más időpontra? Illetve az SZTK-kban elérhető a lézeres megoldás vagy az csak a fizetős helyeken van?

Figyelt kérdés

SZTK-ba megyek urológushoz és minél előbb szeretnék túl lenni ezen a "kis műtéten". Ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy ha jövőhéten elmegyek, még azon a héten el is végezze a műtétet.

A problémám: ernyedt állapotban hátra tudom húzni a fitymát, de kicsit húzza lefele a makkomat.

merev állapotban: kézzel tudom csak hátrahúzni, egy kicsit feszülő érzést érzek és a makk alatt meg is akad közvetlenül a fitymafékem pedig feszül és elfehéredik. Köszönöm a segítségeteket!

2011. aug. 19. 16:21
 161/209 lbpref ***** válasza:
Mással foglalkoztam, ennyi... De most hétvégén fel lett avatva. :) Egy hete varratmentes, és már nem túl érzékeny, de azért úgy tűnik, a szexszel még óvatosan kell bánni. Utána azért éreztem, hogy ott műtét volt, és néha a makkomnál a vágott részt is. A makkom alatt, ahol most a fék csatlakozik a hímvesszőmhöz, ott továbbra is tud feszülni, sőt, fájni is. Lehet, hogy most az lesz a szűk keresztmetszet, de ahogy néztem, lehet még ott nyisszantani ahhoz, hogy még jobb legyen. :) De azt szigorúan elektromos módszerre, vérzés, varrás nélkül. Majd. :)
2011. szept. 18. 18:28
 162/209 anonim ***** válasza:

Én is próbáltam nem foglalkozni vele.

Amúgy nekem most nincs barátnőm ill. kialakulóban van egy kapcsolat. Szóval így maradt a maszturbáció de az jó volt nem volt probléma vele:)Persze én is már kipróbálnám hogy működik élesbe:)

2011. szept. 18. 21:06
 163/209 A kérdező kommentje:
Értem, köszi:) Csak azért kérdezem, mert én most vagyok 9napos és nehéz a helyzet:D De kibírom, azt akarom, hogy jól begyógyuljon. Amúgy szépen gyógyul nekem, már nagy részénél ott van a szép új szövet:) Csak még kicsit vigyáznom kell vele, mert ma hátrahúztam és 1-2 pici vércsepp megjelent.
2011. szept. 18. 21:17
 164/209 anonim ***** válasza:
Jó hát nekem se volt könnyű a helyzet:D De ilyenkor legjobb ,ha nem gondolsz rá:)Főleg suli kezdéskor mikor még csajok elég lengén öltöztek sőt amilyen idő van még most is hát...:D
2011. szept. 18. 22:22
 165/209 A kérdező kommentje:
Ne is mondd:D:D Az a baj, hogy az idő haladtával egyre jobban gondolok rá. De mondom, kibírom mert muszáj. Neked meg sok sikert a kapcsolatodhoz:) Így a műtét után biztos sokkal jobb lesz a szex, mint előtte:)
2011. szept. 18. 23:07
 166/209 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mennyi az esély rá hogy ha bemegyek ott helyben el is végzik a műtétet?

Ügyeletre kell mennem és ott kapok beutalót, vagy egyenesen kórház, urulógia?

A műtét előtt megfejelni a dokit pár ezer forinttal (mondjuk egy 5ezressel) számithat? :D

Hasonló az esetem mint a többi hozzászólónak itt.

Köszi előre is a válaszokat!

2011. szept. 19. 12:59
 167/209 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kórházba mentem urológiai szakrendelésre ez egy keddi nap volt és én engemet következő hét hétfőn műtöttek meg szóval egyből nem fognak.

Hát én nem fizettem érte:D Meg ahogy olvastam a többiek se szóval.

2011. szept. 19. 13:19
 168/209 A kérdező kommentje:

ma 12:59!

Szia!

Én SZTK-ba mentem és onnan kaptam beutalót a kórházba, de le is szervezték nekem a műtétet. Én Szerdán mentem, következő hét Pénteken műtöttek. És közben még laboron is voltam. Hálapénzt én sem adtam, de nem is várta el az orvos.

2011. szept. 19. 14:36
 169/209 lbpref ***** válasza:
Amúgy tiszta gáz, hogy csak engem szikéztek, még a varrottak közül is... :( Amúgy lassan eléri végleges formáját a fék, és igen, a makk alatt, a vágás végénél, ahol a fitymával találkozik és a makk alatti szövethez csatlakozik a fék maradvány, bizony szoros. Ha nagyon fent fogom a bőrt és úgy húzom hátra, könnyen megfeszül és fáj. Jobban, mint korábban, mert korábban a makkomat húzta, most meg a makk alatt, ahol sokkal érzékenyebb. Nem lesz ez így jó... Mondjuk ha szex közben nem érzem, akkor nem érdekes :), olyankor nem egy ponton éri erőhatás, szóval... meglátjuk.
2011. szept. 19. 17:27
 170/209 A kérdező kommentje:
Ha a szex közben nem lesz gond, akkor nincs probléma:) Én ugye fék nélküli lettem:D Szóval nálam nagy valószínűséggel minden rendben lesz:) Ma vagyok 10napos és már olyan gyönyörűen gyógyul, hogy ihaj:) A fitymámban a vér már majdnem teljesen felszívódott és már mindenhol szép új szövetet látni, a műtét helyén:) Szerintem simán tartani fogom a 2hetet, ha minden igaz:)
2011. szept. 19. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.