Ha elmegyek urológushoz rövid fitymafék problémával, létezik olyan, hogy azonnal megműtse (átvágja)? Vagy visszahív más időpontra? Illetve az SZTK-kban elérhető a lézeres megoldás vagy az csak a fizetős helyeken van?
SZTK-ba megyek urológushoz és minél előbb szeretnék túl lenni ezen a "kis műtéten". Ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy ha jövőhéten elmegyek, még azon a héten el is végezze a műtétet.
A problémám: ernyedt állapotban hátra tudom húzni a fitymát, de kicsit húzza lefele a makkomat.
merev állapotban: kézzel tudom csak hátrahúzni, egy kicsit feszülő érzést érzek és a makk alatt meg is akad közvetlenül a fitymafékem pedig feszül és elfehéredik. Köszönöm a segítségeteket!
Ibpref: Megvettem és az előbb próbáltam ki.
A fertőtlenítő nagyon jó:) én is csak egy kis enyhe csípést éreztem,de jól letisztította:) Amúgy én is vattával törölgettem.A Neogranormonnal pedig bekentem utána a varratnál meg a sebnél ami nálam abból áll hogy van két kis piros pont mert nekem teljesen eltávolították a féket és ahol rögzült ott maradt seb és ami a fitymámhoz rögzült a fék az ami még kicsit érzékeny de csak érintésre.
Amúgy nézegettem az utolsó varratom még mielőtt bekentem volna ha ujjammal birizgálom le-fel jobbra-balra kicsit mozog mármint a varrat csonk mert kb már csak azt látom mintha csak az lenne.Szóval lehet hogy estefele megnézem hogy kitudom-e húzni csipesszel vagy sem még.
Neked meg gratulálok hogy sikerült hamarabb végezned mint nekem:) Így bele gondol az ember mi lett volna ha...:) Csak az baj hogy a ha-val kezdődő mondatoknak nincs értelmük.:)
Na Sziasztok Ibpref,Kérdező és a többiek!
Na kieset az utolsó varratom ill. kihúztam simán két ujjammal:)Minden ellenállás nélkül:)
Kellett hozzá azért ez a kenőcs is szerintem,mert azért puhított rajta:)
Szóval most már én is megvárom kicsit megerősödjenek a szövetek meg stb és jó lesz:)
Kérdező te most hogy állsz,mik a tapasztalataid?:)
Ibpref: te is hogy állsz pillanatnyilag?:)
Jaja, én is várom hogy regenerálódjon még.Kenem én is a Neogranormon-al 2. napja.
Amúgy meg lehet mikor teljesen jó lesz már akkor,ha még nem is megy hátra annyit mint amennyit gondolnál/szeretnél,lehet hogy attól még a szex az jó lesz és nem fog semmi baj lenni értem ez úgy hogy nem fog feszülni meg ilyesmi.De ez majd úgyis akkor fog kiderülni,de szerintem nem lesz probléma:)
Sziasztok!
Örömmel olvasom, hogy minden rendben nálatok:) Akkor nálatok már nincs sok hátra, hogy más funkcióját is betölthesse.:D
Nekem is szépen gyógyul. Pénteken műtöttek, tehát ez az ötödik napom. Az a fehér cucc már lejött róla, a vér is szépen kezd felszívódni, szóval jól haladok. Nem fáj, nem szúr és egyáltalán semmilyen kellemetlen érzésem nincs. Minden nap kamillázom és kenem Betadine-el. A fitymám viszont még mindig megvan egy kicsit dagadva ott, ahol égették. Szerintem, ha így haladok teljesíteni fogom a 2hetet:)) Ti megvagytok elégedve az eredménnyel?
Kérdező!
Áruld máá el, ki műtött!? Ne légy má ennyire hálátlan, és szemétláda se! Mindenki segít neked itt, te meg erre így viselkesz! Azért máá álljon meg a menet! :-O
EE
"hátrahúzva azért még tud érzékeny lenni, húzódni, enyhe égő érzést produkálni."
Kb majdnem dettó ugyanez nekem is még jelenleg.Szóval én is várok. Remélhetőleg 1 vagy maximum 2 hét múlva már minden rendben és jó lesz.:)
Bízzunk benne, hogy a végeredmény teljesen jó lesz:)
Ti hogyan bírjátok/bírtátok szex,maszturbálás nélkül?:D
Nekem is szépen gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!