Ha elmegyek urológushoz rövid fitymafék problémával, létezik olyan, hogy azonnal megműtse (átvágja)? Vagy visszahív más időpontra? Illetve az SZTK-kban elérhető a lézeres megoldás vagy az csak a fizetős helyeken van?
SZTK-ba megyek urológushoz és minél előbb szeretnék túl lenni ezen a "kis műtéten". Ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy ha jövőhéten elmegyek, még azon a héten el is végezze a műtétet.
A problémám: ernyedt állapotban hátra tudom húzni a fitymát, de kicsit húzza lefele a makkomat.
merev állapotban: kézzel tudom csak hátrahúzni, egy kicsit feszülő érzést érzek és a makk alatt meg is akad közvetlenül a fitymafékem pedig feszül és elfehéredik. Köszönöm a segítségeteket!
@ Kérdező
Az oké, hogy Vác, és a kórház neve is, de A DOKINŐ NEVE MI?
Ha vki bemegy oda a kórházba hasonló céllal KIT KERESSEN OTT?
Ezt áruld el már nekem légy szíves!
Az meg más kérdés, kinek a Neogranormon, kinek a Bepanthen Plus kenőcs. Te erre esküszöl "lbpref", más meg a Phlogosamra, Tetranra, Oxycortra (akinek gyulladt), vagy éppen a körömvirág kenőcsre. Időközben hallottam egy olyan hazai gyártású kenceficéről is, h. "Kék kenőcs", azonban nemtom, h. ez hogy 6!? Ha vki ismeri és be tudna számolni tapasztalatokkal róla, az írja meg nekem, akár itt, akár nem.
Üdv: EE
>... Még annyit...
Mütét után érdemes hátrahúzva tartani, és így rögzíteni a fitymát, akinél még meghagyják. Szabad levegőn nem pállad be mint "lbpref"-nek és sokkal gyorsabban, könnyebben is gyógyul.
EE
20:57 és 21:18: nem az egész makkot, csak a sebet, és környezetét, de azt bőven, teljesen betakarja, nem is oszlatom el rajta, vagy kenem szét, hanem annyit teszek rá, hogy befedje. Eleinte azért így csináltam, mert érzékeny volt érintésre is, így nem tudtam kenni, csak elárasztani. :)
Kamillát teljesen hanyagolom, mert nem vagyok biztos benne, hogy nem arra reagált-e a seb rosszul.
EE: végül kiderült, hogy nem pállott ki, egyszerűen irritálta valami, mintha allergiás gyulladásba jött volna, ez lehet a kamilla, de lehet a Bepanthen is.
A Neogranormont az urológusok is szokták amúgy javasolni, rengeteg helyen olvastam, de abban - ahogy fentebb is írtam - egyetértünk, hogy ez egyéni preferencia, nincs általánosan jó szer, mindenki másra reagál jól.
@ Kérdező
Komolyan mondom fáraszt, hogy ennyiszer meg kell kérjelek arra, hogy válaszolj egyetlen nyomorult kérdésre: HOGY HÍVJÁK A DOKTORNŐT, AKI MŰTÖTT?
Nem a kitalált rizsa érdekel, és nem vagyok nehézfelfogású, hogy ne értsem ELSŐRE a kórház nevét, sem amit a rendelési időről mondtál, EGYETLEN NORMÁLIS KÉRDÉSRE VÁROK EGYETLEN NORMÁLIS VÁLASZT!
_ Hogy hívják a doktornőt, aki műtött?
Ha nem tudod, hogy hívják, akkor légy szíves nézd meg a nevét az ambuláns lapodon vagy zárójelentéseden, amit a műtét után kaptál, és fejezd be a mellébeszélést! Te ne próbáld félremagyarázni az okaimat, ami miatt elkértem tőled ezt az infót, és hogy mi és miért érdekes, azt köszönettel hadd döntsem el én, ha már megkérdeztem.
Esküszöm, kihozod az emberből a legrosszabbat ezzel az értetlenkedéseddel, annak ellenére hogy segítséggel van irántad.
Csak arra válaszolj, ami a kérdés.
A Clarasept-Derm egy bőrfertőtlenítő spray, ált. oltások, punctiók, egyéb beavatkozások előtt alkalmazott anyag, nyálkahártyára kerülve picit csíp. Egyébként jó cucc,... a felszerelésemből nem hiányoz6! :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!