Milyen vizsgálatokra számíthatok?
16 évesen a sulidoki elküldött kivizsgálásra, mert gynecomastiát állapított meg. Készítettek ultrahangot, azt mondták pubertással jár és majd elmúlik.
Amikor betöltöttem a 18 éves kort, elmentem újra dokihoz, megint csináltak egy ultrahangot, azt mondták, hogy ne aggódjak, el fog múlni.
Idén töltöttem a huszat és elmentem megint orvoshoz, hogy találjunk már ki valamit mert még mindig nem történt semmi, ráadásul csomókat is éreztem a melleimben.
Voltam megint ultrahangon és azt mondták, hogy a mirigyek (ha jól értettem) közel kétszer akkorák mint 16 éves koromban és ezt ki kell alaposabban is vizsgálni.
Most a héten megyek vissza az orvoshoz. Mire számíthatok? Milyen vizsgálatokra küld majd el? Egyáltalán milyen probléma lehet a háttérben, hogy ennyire nem akar ez elmúlni?
Bizom benne nem lesz szukseg mutetre :s
Koszonom a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!