Lesz egy nőgyógyászati műtétem (laparoszkópos), megyek konzultálni az altatóorvossal. Milyen vizsgálatokra számíthatok?
Figyelt kérdés
vérvétel, EKG, vérnyomásmérés, meg gondolom mindent kikérdez
lesz még valami szerintetek?
2010. ápr. 27. 07:41
1/5 anonim válasza:
Hát nálam nem vitték túlzásba, semmi vizsgálat nem volt, kikérdeztek családba milyen betegségek voltak, voltam e már műtve stb. Dohányzás...Kb ennyi rémlik. Vérvétel még előtte volt végülis.
2/5 anonim válasza:
Vérvétel, vizelet, ekg. Más nincs. Nekem is volt laparoszkópos, nőgyógy műtét, másfél éve. Ne félj, két nap alatt túl vagy rajta, én már teljesen elfelejtettem, a helye sem látszik. 5 nap múlva már bejártam dolgozni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
ma megyek délután, remélem mindent el tudok intézni (vérvétel) és nem kell visszamennem emiatt.
pont 2 hét múlva műtenek...
tényleg nem is fog meglátszani a helye? azokat a kis lyukakat is varrják?
köszönöm a bíztatást, már nagyon félek tőle. mindenki mondja, hogy csak 2 nap, meg hogy hamar fel lehet épülni, de hát odáig el kell jutni....
igyekszem kitartani!
2010. ápr. 27. 08:19
4/5 anonim válasza:
egy-egy öltéssel a lyukakat is be szokták varrni, nehogy valami bacilus bejusson, és sokkal gyorsabban heged. Kb kétcentis sebre számithatsz három darabra. sok sikert.
5/5 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom ez normális-e, de voltam az altatóorvosnál és miután kitöltöttem egy papírt, megmérték a vérnyomásom és kiállítottak egy papírt, hogy altatható vagyok.
nem kellett volna egy EKG-t vagy legalább egy vérvételt csinálni? nem értem.
2010. ápr. 28. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!