Fitymaszűkület merev állapotban, orvosi beavatkozást igényel? (Több infóért lent)
Alap állapotban, teljesen visszatudom húzni a fitymámat fájdalmak nélkül, azonban merev állapotban is visszatudom húzni, de akkor csak kicsit, annyira, hogy a makkom feje kilátszik, a vastagabb része alul az már nem, ez eddig nem is fáj. Először azt hittem, hogy fék probléma, de voltam orvosnál megnézte, fékkel valóban voltak problémák, meg is műtötték, de a fitymámra nem mondta, hogy baj lenne.
Önkielégítéskor nem szokott fájni, ha nem próbálgatom tovább húzogatni a makk alá.
Kérdésem: Ez így is nagy probléma, később lehetnek gondjaim emiatt?
Itt van a teljes körülmetélés, de ezt nem ajánlom, mert a makk szabadon marad, kiszáradhat később nagyon, érzéketlenné válik, foltosodhat stb.
Figyelj! Köss magaddal egyezséget! Nem vagy köteles eltűr-
ni semmilyen orvosi kezelést, kivéve ha életmentésről van szó! Tehát: menj el az orvoshoz, kérj véleményt tőle és ha
nagyon nem akarod, akkor nem engeded! De azzal légy tisz-
tában, hogy az állapotod alakulásáért ezután te és csak te
vagy a felelős! Én sem akartam 32 évesen a mandula-műtétet
de már hullott a hajam, fájtak az ízületeim, sőt, elmagya-
rázták, hogy még a szívemet is megtámadhatja, ezért ki
kell venni! Kénytelen voltam belemenni!
Ha minden madzag szakad és tényleg meg kell műteni, kérd,
hogy altatásban csinálják! Nekem 20 éve vesekövem volt, fetrengtem a fájdalomtól, be kellett feküdni az urológiára
és az egyik kórteremben fitymaszűkület műtétre várt egy kb. 15-16 éves srác. És őt elaltatták, rövid narkózist
csináltak és úgy műtötték meg! 15 perc múlva hozták is
vissza! Aztán persze sebfájdalma volt, de a műtétet
átaludta! Remélem, a szüleid melletted állnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!