Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férjem szeretné elköttetni...

Férjem szeretné elköttetni magát. Valakinek véleménye?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 01:23
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem tudja a szervezete földolgozni azt az idegenanyagot ami amugy kifolyna,ezért gyulladás van aszervezetében.Amugy bement 11re é 20 perc alatt kész volt, hazajött gyalog.Ez nem nagy mütét,csak nem mindenkinek sikerül és sajnos soknak nem.
2011. aug. 12. 23:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Mi az idegen anyag?...
2011. aug. 12. 23:15
 23/29 anonim ***** válasza:
minek volt szükség a műtétre ??
2011. aug. 13. 01:15
 24/29 anonim ***** válasza:
,,
2011. aug. 13. 01:30
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Milyen idegen anyag? Nem lehet kiszedni?

Én biztosan lebeszélném a férjemet és bármelyik családtagomat ilyen műtétről. Mi szükség rá? ha nincs életveszélyben valaki miért kellene egyáltalán ilyeneken gondolkodni?? 1000 más mód van, ti a legrosszabbat választottátok szerintem. nekem már maga az elköttetés szó is rosszul hangzik lol.

nah de mind1. a lényeg h most próbáljátok megoldani a helyzetet én természetgyógyászhoz fordulnék a helyedben, próbáljátok a legjobbat megtalálni mert van sok aki nem túl jó

2011. aug. 14. 07:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mi szukseg ra? Ez egy fogamzasgatlasi modszer, es amennyiben sikerul, a legjobb, legegeszsegesebb, legolcsobb, leggyorsabb es legegyszerubb is.
2011. aug. 14. 23:43
 27/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ide leírom,ha esetleg valaki nem tudja(én sem voltam tisztába vele).A mellékherét és a prosztatát összekötő ondóvezeték elvágása és elvarrása. Az orvosi beavatkozás nem járt veszélyes kockázatokkal, nem lesz tőle impotens és nem is veszíti el természetes szexuális vágyát. Végeredményképp a férfi képtelen lesz teherbe ejteni egy nőt, mert a magömlés során csak az ondó távozik, a spermiumok a mellékherében felszívódnak és ehhez kell a szervezetnek alkalmazkodnia.Ma megy dokihoz,kíváncsi vagyok...szép napot nektek és kösz a válaszokat.
2011. aug. 15. 07:07
 28/29 anonim ***** válasza:
Újabb fejlemény?
2011. aug. 16. 21:27
 29/29 anonim ***** válasza:

"a magömlés során csak az ondó távozik, a spermiumok a mellékherében felszívódnak és ehhez kell a szervezetnek alkalmazkodnia"

Én ezt nem ertem, hiszen az eddigi életében is ott szivodott fel a megtermelt spermium, amennyiben nem ejakulalt az illeto. Hetedikben igy tanultuk. Akkor az nem igaz, amit a suliban errol tanitottak?...:-o

2011. aug. 16. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!