Férjem szeretné elköttetni magát. Valakinek véleménye?
Nő létemre azt mondom hogy ha lesz max 3 gyerekem utána elköttetném magam. Mert 100% hogy 3 gyereknél több nem kéne. De ha férfi lennék, az olyan lenne szerintem mintha magát a farkamat vágnák le, azért a férfiaknak csak az a "dolguk" hogy utód nemzés, faj fenntartás stb. És a férfiaknak lehet több nőtől több gyerekük is. De egy nő pár szülés után ugy sem vállal már be többet.
Szerintem ez nagyon nagy dolog egy pasitól, de én nem tenném meg.
25/N
Én sem tenném meg.
Nem tudjuk az indokot, semmi konkrétat nem írtál, de ha megbeszéltétek h ez így jó mindkettőtöknek és gyereket sem szeretnél már tőle akkor ok.
Jo lenne tudni a hatteret, hogy van-e gyereketek, hany, hany evesek vagytok.
Engem ugyan nem zavar. Mindenki azt csinal, amit jonak lat, csak nehogy kesobb megbanja. En ilyen visszafordithatatlan beavatkozasokat nem preferalok, 40 eves kor elott nem is vegeztetnem el. Meg nem lehet tudni. Lehet, hogy par ev mulva akartok meg 1 gyereket vagy akarmi. Ferfinek 50 evesen is lehet gyereke. Ha norol szolna a kerdes, azt mondanam, hogy mas helyzet, mert 45 evesen mar nagy kockazat szulni.
azt gondolja át, hogy valszeg nem visszafordítható a dolog
tehát előtte sperma fagyiba
Ha 1-2 gyereketek van, szerintem nem érdemes egy szinte majdnem biztosan visszafordíthatatlan lépésre rászánnia magát.
Azonban ha már van min. 3, akkor jó ötlet, hiszen ha eddig gumival védekeztetek, nem kell ezután majd felhúzni.
Ha meg tablettával, biztonságban érezheti magát ezután.
Nem fog stresszelni, hogy szeded-e rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!