Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férjem szeretné elköttetni...

Férjem szeretné elköttetni magát. Valakinek véleménye?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 01:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen helyzetben idealis, mivel negyvenesek vagytok. Bar en megmondom neked, hogy miert nem szeretem az ilyet: igaz, nem ferfi, de no elkottetesnel volt egyik rokonomnal, hogy lett gyereke utana. Szoval ez sem 100%. :S
2011. aug. 8. 16:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szilágyi János, a rádióriporter meg is írta a történetét, semmi sem változik ami az aktust illeti. ellesleg az is lehet hogy felesleges a műtét, mert időközben már ő vagy te meddővé is válhattatok. A műtét csak pár perces rutin, de előtte esetleg érdemes ondóvizsgálatot végezni.
2011. aug. 8. 16:32
 13/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok,elöször is megvolt a mütét és szarul sült el.Most találtam ezzel kapcs. oldalakat és kivagyok akadva.Visszaút nincs!Egy férfinak sem ajánlom,legszívesebben betiltatnám!A doktorok csak a pénzt nézik,de az urologia fekete oldaláról nem nyilatkoznak.Naqyon soknak nem sikerül!15%,ez nagyon magas.!Most azon vagyunk,hogy "emberséges urologust találjunk,aki nem csak a pénzt nézi".
2011. aug. 10. 12:15
 14/29 anonim ***** válasza:
De miért sült el szarul? Jézusom! Ez mit jelent?
2011. aug. 10. 12:33
 15/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó megoldás fogamzásgátlásra, de előtte pakoljon be a psermabankba, hogy ha meggondolná magát, ne rögtön a helyreállító műtétre kelljen felkészülni...:)
2011. aug. 11. 21:47
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom, hoyg rosszul sult el. Mi tortent?

Nőknél hallottam oylat, hoyg a vesét kototte el a petevezeték helyett, és majdnem belehalt, mire lefogyott 30 kilora, és nem tudták az orvosok kideriteni, hogy miert.

De ferfinal mit lehet elszurni? Elvileg rovid ambuláns műtét nagyon gyors regenerálódással..

2011. aug. 11. 21:49
 17/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Ezt nem lehet még tudni,h egyes pasiknál miért nem müködik a vasektomia (vagyis igy hívják ezt az op-t).Sajnos belázasodott és a második antibiotikumot szedi,ami még mindig nem használ.A mütét amugy 6 hete volt amit nem akartam elárulni,inkább elötte információkra lett volna szükségem.Nemetországban élek 13 éve és mivel itt minden elrehaladottabb,...szóval,teljesen kivagyok.6 hete csak fekszik és semmire nem képes.Elötte aktiv volt mindenben,sokat bicikliztünk ami itt az elsö helyen áll és kb 2 hete találtam 1 oldalt ahol beszámolnak azok a férfiak akiknek ez a mütét nem sikerült és nagyon sokan vannak.àltalában 1 hét alatt viasszaáll minden de akinél nem,olyan is van aki 30 éve ezzel küszködik,nem hazudok,30 éve!!!!Egyik Op a másik után és ha visszaoperáltatod akkor sem lesz a régi!!!!!!Nem tudom,h még mit írjak,de ez nagyon rossz állapot.A házasságban élöknek nem is tudok rosszabbat elképzelni.Esküszöm ha lehetne leállítanám az egésszet.Mért nem találtam meg ezeket az oldalakat elöbb?A férfi az férfi maradjon,mert rámehet az egész család élete!!!!

A gyerekekkel megyek mindenhova,programokat csinálok,csak ne lássák,h a férjem igy levan robbanva.

Senkivel nincs kedvem talákozni,beszélni,h ne vegyék rajtam észre.Utálok mindenkit és elitélem azokat akik kis dolgokon fennakadnak.

Èn ide most leírtam,mert muszály volt kiírnom magamból, de amit még gondolok,az utobbi idöben túl szép volt,h igaz legyen,szóval 13 év után is perfekt volt minden,de most a pokol.Ennél még perfektebbet akartunk?Sajnos nem jött össze,de még reménykedünk...Üdv nektek,...B

2011. aug. 12. 23:02
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem tudjak megmoindani, mi baja aferjednek??... ez borzaszto. Tudod mire gondolok? Kórházi fertőzés... vagy valamibol biztosan tudod, hogy a vasectomiahoz kotodo komplikacio van? Mert azt irtad, hogy nem tudni, mi tortenhetett...
2011. aug. 12. 23:05
 19/29 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud németül vagy érdekli ez az oldal,www.patienten-selbsthilfegruppen.de.
2011. aug. 12. 23:06
 20/29 anonim ***** válasza:
Koszi. biztos magyarul is van.
2011. aug. 12. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!