Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A here korbefordulhat?

A here korbefordulhat?

Figyelt kérdés
A kerdes addot meg tortenhet hogy a here korbeforduljon. Ugy ertem hogy a felso fele alul kerul, vagy magatol viszafordul ha valamilyen okbol elfordul. Komoly valaszokat varok.
2011. aug. 2. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:

igen, hosszanti irányban megcsavarodhat így:

[link]

Ezt torsio testisnek hívják és eléggé kellemetlen:

[link]

2011. aug. 2. 20:26
 2/10 A kérdező kommentje:
en nem erre az iranyra gondoltam, ugy ertem hogy fejel lefele kerul. vagy az csak ugy tunik mindha feljel lefele van?
2011. aug. 2. 20:34
 3/10 A kérdező kommentje:
es az amit irtal te, olyankor nem jon sperma sem?
2011. aug. 2. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:

közben utánanéztem és létezik olyan hogy a here fejjel lefelé legyen, de elég ritka, és igazán klinikai leírást nem találtam róla. Angolul Polar Inversionnek hívják ezt a fajta here csavarodást.

Amit én linkeltem ott jöhet sperma, ha jól tudom.

2011. aug. 2. 21:13
 5/10 A kérdező kommentje:
ertem koszi. Csak azert kerdeztem mert en hulye fejemel probalam, hogy fejel lefele fordulhate mert kicsit szoros nadrag volt ma rajtam meloba es sokat "igazitotam" es mikor tusolni keszultem feltunt hogy az egyik herem nem ugy all mind a masik megmozditotam es viszafordult kicsit elvolt fordulva. Vajon valami problema lehete belole?
2011. aug. 2. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:

nem valószínű.Ha a megmozdítással megcsavartad volna, akkor azt nagy valószínűséggel éreznéd.

Egyébként a két herének nem kell sem ugyanakkorának lennie, sem azonos állásúnak lennie. persze ha hirtelen változik a mérete akkor az jelezhet bajt.

De ha aggódsz akkor nyugodtan keress fel egy orvost, és ő majd megmondja van-e probléma (ugyanis és se orvos nem vagyok, se nem tudom innen távolról megmondani biztosra hogy van-e valami vagy nincs)

2011. aug. 2. 21:33
 7/10 A kérdező kommentje:
ertem nem faj se semi ha csak "mozgolodik" elmegyek orvoshoz:) koszi szepen a valaszokat
2011. aug. 2. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:

ez nem herecsavarodás

volt már ehhez hasonló kérdés, ott leírtam

amig magától visszafordul, nem fáj, addig nincs probléma

2011. aug. 2. 22:41
 9/10 A kérdező kommentje:
ugy latam mindha elletvolna mozdulva hozaertem es akkor fordult visza, magatol. Pl ha az egyik neha kicsivel jobban kial az nem baj ugye, ugy ertem || hanem|/ all . Maskor pedig normalisan ||. Ez termeszetes dolog ugye?
2011. aug. 3. 14:17
 10/10 A kérdező kommentje:
| / igy akarartam ilusztralni
2011. aug. 3. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!