Mit csinálnak az alkalmasági vizsgálaton?
Nézd nem kötelező a vizsgálat,határozottan kijelented ha szégyenlős vagy hogy minden vizsgálatot elvégezhetnek,de a péniszedet nem nézhetik meg.De határozottnak kell lenni,mert elkezdenek magyarzáni,meg dumálni.Én is ezt tettem aztán nem lett semmi,a többiek meg követtek és ők is szóltak,hogy a péniszünk tabu.
Na volt már valami?
És mire jutottál a vizsgálattal kapcsolatban,mert egyes vizsgálatok elhagyását kérheted,csak merni kell szólni ?
Te dönthetsz,de majd az adott pillanatban úgyis meglátod.Gondolkodtál már rajta mit akarsz?
Leírom mi volt nálam még első középsuliba nem alkalmassáig vizsgálat volt,hanem sima iskolaorvosi éves vizsgálat és ott határozottan közöltem minden vizsgálathoz hozzájárulok kívétel a nemiszerv vizsgálatához,ahogy a többiek is ennyi volt.Próbáltak rábeszélni 2 szó erejéig,aztán békén hagytak minket,elfogadták a döntésünket,mert nem kötelező a vizsgálat ezt is közöltem,amikor próbáltak rádumálni,ha többeteket akarnák egyszerre vizsgálni ott is az lényeg,hogy szólni kell egyenkénti vizsgálatot szeretnétek.Középiskolásként már a te kezedben van a döntés,de magad dönts mit szeretnél.
Tudod néma gyereknek anyja sem hallja a szavát.:)
kösz,ha kérdésed van akkor kérdez nyugodtan csak.
De mivel már rég iskola idő van,te középiskolás vagy gondolom úgye?Szóval már felvettek már?
-Mert ha felvettek,már a választott iskolában vagy akkor már nem lesz alkalmassági vizsgálat,csak sima évenkénti,vagy kétévenkénti( iskolától függő hogy évente vagy kétévente van vizsgálat) vizsgálat és ott is előfordulhat,csak határozottan kell szólni,egy próbát megér,meg nem is mindenhol fordul elő ilyen vizsgálat.De magad dönts majd erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!