Hogyan tehetném keményebbé a péniszemet? Amikor feláll (a hosszával nincsen baj) nem elég kemény a közösüléshez.
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:23
2/5 anonim válasza:
szedjél cinket, az segít az ilyen potencia problémákon.
3/5 anonim válasza:
vagy merevedési problémáid vannak, amivel dokihoz kéne fordulnod /gyógyszerekkel korrigálható/ vagy nem izgulsz fel eléggé a közösülés előtt... sztem lehet h barátnőt kell cserélned, ha ő nem elég izgató a számodra :D
4/5 anonim válasza:
mond Csajnak h szopogassa meg....
öreg motor szivatóval indul....
5/5 chuckyhawk válasza:
köss mellé répát!:)
Én próbáltam már tesztoszteron fokozó kapszulát,melyek testépítő boltban lehet beszerezni.Elméletileg 100%természetes anyag van benne!
Ugyan nekem nem volt ilyen problémám,de én azt vettem észre tőle,hogy még aktus után sem lohad le az erekcióm!
Én Scitec testopump-ot vettem,de vannak olcsóbbak is!
Szerintem az segithet rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!