Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez lehet tályog?

Szerintetek ez lehet tályog?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon olvastam egy kérdést, aminek feltevőjének hasonlóan hozzám, a gerince végén volt duzzanat. Egész pontosan a farpofák között. Nem mindig fáj egyformán. Most ülve sem fáj, este pedig fekvés közben is fájt. Egy hete jelentkezett kb, amikor ráültem egy 45 fokos pad két szivacstámlája közötti vasra. Eddig nem volt vészes, de reggel váladékszerű valami volt a duzzanatnál. Olvastam, hogy ez tályogra utalhat és sebészeti úton lehet kezelni. Eléggé megijedtem tőle. Arról nem beszélve, hogy nagyon kínos dolog.
2011. júl. 19. 07:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell tőle félni, nekem is volt egyszer, éppen a farpofák "kezdeténél", fent a csípőmnél. Egy pillanat alatt kitisztítják, ellátják a sebészetes, nem nagy dolog. De így ne hagyd, mert ha nem fakad ki magától, nagyon fájdalmas lesz!
2011. júl. 19. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!