MI az hogy éves vizsgálat a háziorvosnál? (lennt) 16 Most mi az igazság? Meg mi egyáltalán ez?
Most hallottam előszőr erről,a mi falunkban nincs.
Meg van olyan hogy korosztályoknak akár felnőtteknek bizonyos kor után behívja a háziorvos vizsgálatra ilyen van,mert valaki 30 éveseknél is írt ilyet?,de sose hallottam ilyet még.
Oda azért nem akarok menni,ne hogy prosztatát is nézzen,bár lehet kérni remélem hogy ne nézzen,lehet talán konkrét vizsgálatra irányuló kéréssel fordulni hozzá.De néztem urologust is,nagybátyám járt egynél is igen profi minden,van külön vizsgáló fülke,meg azt mondta óvatosan faggattam hogy csak az orvos ment be,ott kellett levetkőznie,rá gondoltam,meg vele lehet egyezkedni,neki sem nyúlt a fenekébe.De egészséges vagyok,csak amióta hallottam erről a visszérről azóta gondoltam ha betöltöm a 18-at el fogok menni és megnézetem,igaz tök gáltásos vagyok,de gondoltam nem árt és ahogy beszélt róla igen jó fej lehet.De minden évben nem fogok járni azt leszögezem.De a helyettesítő meg azét jutott az eszembe,mert elvileg ő is megtudja nézni,de majd eldöntöm addigra kihez megyek.Azért túl alapos ne legyen,fenekembe ne hogy nyúlkálni akarojon,azt nem hagyom,de mást ellenőrzihet.Lehet addigra ez a gyakori mervedés is jobb lesz,mert 1 év alatt is sokat javult,már nem minden hatásra áll,ha nő megy el.Eleinte majdnem féltem hogy biztos valami perverz vagyok,csak magam se tudok róla,hogy ha az átlagnál kicsit jobb nő, fejlett 16 éves, vagy akár 40-50 éves aki igen jól néz ki is elmegy olyan ruhába strandon,vagy doktornő hasat nyomkod,mervedni akar.Bár 15 évesen nőttem sokat minden téren,lehet csak a hirtelen hormonok miatt volt,mert már csak a 16-36 os korosztályt nézem és már nincs annyi hüly4e helyzet mint korábban,már sokkal jobb.
De csak ilyen ellenőző vizsgálatot akarok majd egyet 18 éves koromra,még van időm,de azért felkészülök rá,biztos érettebb leszek majd felfogásilag is.
De mennyire alaposan vizsgált az a urologus?Meg ott is volt külön vizsgáló,vagy ápolónő előtt csinálta?
Az majd belefér,de prosztatvizsgálatot nem csináltatok,meg nem is akarok hagyni,a seg embe ne nyúlkáljon senki fel,ezekkel nincs gonom,meg én akarom,ha másképp lenne,akkor már nem így vélekednék,nekem fontos én akaratomból legyen,meg úgy ahogy én szeretném és ez most megoldható.Akkor megejtem 1-2 éven belül a szűrést szerintem,mert 2 orvost már úgyis néztem ki erre a célra,meg az ottani módit is kinyomoztam,ki hogyan vizsgál,és mindegyik csak négyszemközt ami nekem igen fontos és igen jó,meg megszokták kérdezni milyen vizsgálatot szeretne,ott is csak ajángatnak mi érdemes még,de semmi erőszakos erőltetés,tök jó így az egész.Akkor kösz a választ.
És urologussal történő vizsgálatra nem gondoltál,vagy a te doktornőd ebben is profi így helybe megvan és legalább a helyszín is ismerős?-Mert én ebből az okból gondoltam a helyettesítő orvosra is,ő mindig figyelmess a betegével szemben és szerintem ő is ezeket megtudná nézni,majd átgondolom mert csak pár év múlva akarom,hogy melyik is jobb.Kösz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!