Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » MI az hogy éves vizsgálat a...

MI az hogy éves vizsgálat a háziorvosnál? (lennt) 16 Most mi az igazság? Meg mi egyáltalán ez?

Figyelt kérdés

Most hallottam előszőr erről,a mi falunkban nincs.

Meg van olyan hogy korosztályoknak akár felnőtteknek bizonyos kor után behívja a háziorvos vizsgálatra ilyen van,mert valaki 30 éveseknél is írt ilyet?,de sose hallottam ilyet még.

2011. júl. 12. 12:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Tegnap elég hüly.e voltam,de nálam az a helyzet,mindenképp férfi orvoshoz kell majd mennem,mert ha csak már a hasam is nyomkodja egy doktornő néha akkor is elkez mervedni,amikor meg férfi orvos csinálja nem.Ez most halál komoly és ezért elég égő lenne,ha ott állnék a háziorvosom előtt álló pénisszel,nem is tudnék a szemébe nézni,ezt semmiképp se szeretném.Ez meg nálam gyakori,vagyis már javulok,mert már ritkábban fordul elő.De nem is fitymaszükületi vizsgálat ami érdekel,mert azt maga is fel tudja ismerni bárki,de sokat hallani hereviszéről,jó én magamnál nem látok semmit,nem is tudom mit kellene nézni,de ez is elég gyakori mostanában.Szóval arra gondoltam hogy 1 év alatt a gyakori merevedés női kéz érintésétől is akár csak ha has tájékon járt már csökkent,vagy még várok egy kicsit vagy az van ha viszérszürést szeretnék,hogy a helyettesítő férfi orvost kérem meg,mert nő azért zavar is,férfi orvosnál meg sose fordult gatya puposodás elő,meg könnyebb is beszélni vele.Ha akarom megoldható.Bár még a háziorvosomnál sem merült fel ilyen vizsgálat,de lehet hogy ha szóba jönne,akkor előtte el lehet neki is mondani mi a problémám,van azért jó pár lehetőségem rá.De tüdőszürésre azért 2 évente el szoktam menni,meg suliba vannak fog,szem,hallás vizsgálatok.Azért figyelek magamra.De a hereviszérről semmit nem tudok.
2011. júl. 18. 18:36
 22/28 anonim ***** válasza:
szerinted a doktornőd nem látott még merev péniszt? Van aki így reagál, nem vagyunk egyformák. Elismerem kissé talán ciki, de legalább látja, hogy mereven is hátra lehet húzni a fitymádat. Normális esetben úgyis megkérdezi, miközben hátrahúzza a bőrt, hogy merevedéskor is vissz tudod-e húzni magadnak... A heréidet meg persze csak ő tudja a legszakszerűbben vizsgálni, ehhez nem fér kétség. Tulajdonképpen megértem, hogy parázol, hidd el én is paráztam eléggé az elején, de mára már olyan természetes lett, mint a barátnőmnek a nőgyógyász.
2011. júl. 19. 19:21
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem parázzok de nővel nem akarom férfival akarom és nem szükületet nézetni,hanem a hereviszér érdekelne mi az,mit kell nézni,mik a jelei?Nincs éves vizsgálat a dokimnál,here vizsgálat meg egyáltalán nincs így nincs mitől félnem,csak idővel ha érdekelne a vizsgálat,akkor férfival akarom megcsináltatni.Azért évekig járnék még ehhez a nőhöz,álló szerszámmal meg nem akarom hogy lásson,nekem olyan lenne mintha aktus közben látna,nem hinném hogy nagyon látott állót mert nem szokott mint írtam ilyen vizsgálat lenni.De a helyettesítő orvossal majd lehet a hereviszér vizsgálatot megakarnám csináltatni később 2 éven belül.Azon gondolkodtam már.De olyan szinten volt nők hatására a merevedés,hogy 1 éve volt hogy nyáron még a vízben kellett maradnom,mert csak úgy állt,most már csökken.Mindenképp majd férfi dokihoz ragaszkodok.De suliban sincs ilyen szűrés,nem is bánnom,mert tucat politika megy itt is,és én az orvossal négyszemközt akarom csináltatni,amire itt nem lenne lehetőség,nuku osztálytárs és nuku ápoló jelenlétében és nuku hogy az egész osztály tudja milyen vizsgálat megy.De 2 év múlva mindenképp rá szánom magam,de a viszér érdekl.Nincs semmi gondom,meg nem is látok semmit,de olyan sokat lehetet erről is hallani és ezt nem is veszik annyira észre ezért gondoltam rá.De mondom dokimnál ilyen vizsgált nincs így nincs mitől félnem,csak hallottam hogy valaki mondta van éves vizsgálat,de az sem beszélt ilyenről,ott sem csináltak ilyet nála.De én azért majd meg akarom nézetni,de férfivel.
2011. júl. 19. 20:13
 24/28 anonim ***** válasza:
érdekes, a fiúk inkább attól paráznak, hogy jaj mi lesz ha a doktornő lehúzza a bőrt? Szerintem a legjobb, ha rögtön urológushoz mész és nem a háziorvos helyettesére vársz. Bár urológián én még nem voltam, de ott a heréid mellett a péniszedet is nagyon alaposan megvizsgálják. A barátnőm egy barátnője asszisztens, és ő mesélte hogyan.
2011. júl. 19. 20:41
 25/28 A kérdező kommentje:

Oda azért nem akarok menni,ne hogy prosztatát is nézzen,bár lehet kérni remélem hogy ne nézzen,lehet talán konkrét vizsgálatra irányuló kéréssel fordulni hozzá.De néztem urologust is,nagybátyám járt egynél is igen profi minden,van külön vizsgáló fülke,meg azt mondta óvatosan faggattam hogy csak az orvos ment be,ott kellett levetkőznie,rá gondoltam,meg vele lehet egyezkedni,neki sem nyúlt a fenekébe.De egészséges vagyok,csak amióta hallottam erről a visszérről azóta gondoltam ha betöltöm a 18-at el fogok menni és megnézetem,igaz tök gáltásos vagyok,de gondoltam nem árt és ahogy beszélt róla igen jó fej lehet.De minden évben nem fogok járni azt leszögezem.De a helyettesítő meg azét jutott az eszembe,mert elvileg ő is megtudja nézni,de majd eldöntöm addigra kihez megyek.Azért túl alapos ne legyen,fenekembe ne hogy nyúlkálni akarojon,azt nem hagyom,de mást ellenőrzihet.Lehet addigra ez a gyakori mervedés is jobb lesz,mert 1 év alatt is sokat javult,már nem minden hatásra áll,ha nő megy el.Eleinte majdnem féltem hogy biztos valami perverz vagyok,csak magam se tudok róla,hogy ha az átlagnál kicsit jobb nő, fejlett 16 éves, vagy akár 40-50 éves aki igen jól néz ki is elmegy olyan ruhába strandon,vagy doktornő hasat nyomkod,mervedni akar.Bár 15 évesen nőttem sokat minden téren,lehet csak a hirtelen hormonok miatt volt,mert már csak a 16-36 os korosztályt nézem és már nincs annyi hüly4e helyzet mint korábban,már sokkal jobb.

De csak ilyen ellenőző vizsgálatot akarok majd egyet 18 éves koromra,még van időm,de azért felkészülök rá,biztos érettebb leszek majd felfogásilag is.

De mennyire alaposan vizsgált az a urologus?Meg ott is volt külön vizsgáló,vagy ápolónő előtt csinálta?

2011. júl. 20. 19:21
 26/28 A kérdező kommentje:
Akkor az asszisztens mindent látot?Nagyon durva,akkor még a te doktornőd is jobb,mert írad,amikor téged vizsgált ,akkor az asszisztense nem volt bennt,én is úgy szeretném hogy ketten legyünk az orvossal,ezért gondoltam a helyettesre,vagy az említett urologusra majd.
2011. júl. 20. 19:24
 27/28 anonim ***** válasza:
ha megkéred az orvost, csak ő lesz jelen a vizsgálatnál. Mondjuk ez magánrendelésen volt, ott azért sokkal tapintatosabbak az emberrel, elvégre egy szolgáltatást veszel igénybe, amiért fizetsz. Te mondod meg, hogy mit akarsz, ő max csak javaslatot tesz, hogyha valami még ajánlott lenne. A heréidet biztosan nagyon alaposan megnézi, illetve a péniszedet is. Megnyomkodja a tövénél, megnézi, nincs-e valami elváltozás, a bőrt egész biztosan hátrahúzza, lehet, hogy nemcsak egyszer. Majd a makkod végét szétnyitja picit az ujjaival. Nem kell betojni, hidd el.
2011. júl. 21. 20:06
 28/28 A kérdező kommentje:

Az majd belefér,de prosztatvizsgálatot nem csináltatok,meg nem is akarok hagyni,a seg embe ne nyúlkáljon senki fel,ezekkel nincs gonom,meg én akarom,ha másképp lenne,akkor már nem így vélekednék,nekem fontos én akaratomból legyen,meg úgy ahogy én szeretném és ez most megoldható.Akkor megejtem 1-2 éven belül a szűrést szerintem,mert 2 orvost már úgyis néztem ki erre a célra,meg az ottani módit is kinyomoztam,ki hogyan vizsgál,és mindegyik csak négyszemközt ami nekem igen fontos és igen jó,meg megszokták kérdezni milyen vizsgálatot szeretne,ott is csak ajángatnak mi érdemes még,de semmi erőszakos erőltetés,tök jó így az egész.Akkor kösz a választ.

És urologussal történő vizsgálatra nem gondoltál,vagy a te doktornőd ebben is profi így helybe megvan és legalább a helyszín is ismerős?-Mert én ebből az okból gondoltam a helyettesítő orvosra is,ő mindig figyelmess a betegével szemben és szerintem ő is ezeket megtudná nézni,majd átgondolom mert csak pár év múlva akarom,hogy melyik is jobb.Kösz mindent.

2011. júl. 22. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!