MI az hogy éves vizsgálat a háziorvosnál? (lennt) 16 Most mi az igazság? Meg mi egyáltalán ez?
Figyelt kérdés
Most hallottam előszőr erről,a mi falunkban nincs.
Meg van olyan hogy korosztályoknak akár felnőtteknek bizonyos kor után behívja a háziorvos vizsgálatra ilyen van,mert valaki 30 éveseknél is írt ilyet?,de sose hallottam ilyet még.
2011. júl. 12. 12:38
11/28 A kérdező kommentje:
Hú,nekem így is sok,nekem nem jön be,idő kellene hogy rászánjam magam.De tök jó hogy neked mindent így elmondott a doki,nem kell,meg szólj,ha valamit nem akarsz.De most beszar.attál.Azért nem szeretném ha nagyon hogy egy száll péniszben nézegessen,elég égő.A teljesn meztelenségért vizsgálatnál nem lennék oda,nekem ez így egyszerre sok.
2011. júl. 17. 12:58
12/28 A kérdező kommentje:
jó azért valamennyire igazad van,de nem mindenki olyan mint te és azért azoknak ez igen sok,meg égő,ezt csak akkor szabad ha én is akarom szerintem,mert úgy meg igen rossz érzéseket vált ki,én nem szeretném az biztos.Meg sose így vizsgáltak,nekem az hogy tök pucéron vizsgáljon nem természetes.Igen gáz nekem.Még szokni kell a gondolatot.De ha magad döntöttél biztos másabb
2011. júl. 17. 13:02
13/28 anonim válasza:
nem kell meztelennek lenni, én az asszisztensnél derékig vetkőzök csak, majd a vizsgálóban megkér az orvos, hogy a nadrágot vegyem le. Az alsó végig rajtam van, csak mikor odaér, kér, hogy húzzam lejjeb, hogy meg tudjon vizsgálni. Ennyit megér az egészség. Te attól félsz, hogy esetleg megnézné a péniszedet is?
14/28 A kérdező kommentje:
Akkor végülis meztelenül vizsgál mégis csak,mert ha letolod nincs rajtad már semmi.Na nekem ez nem tuti.De nem félek,mert nem járulok hozzá,előbb idő kell nekem ahhoz hogy döntsek,nekem nem percek alatt megy egy döntés.De szükületem nincs.Én még nem tapasztaltam a dokimnál ilyet.Eléggé elkanyarodtunk,de rámhoztad a frászt,csak kíváncsiságból írtam a kérdést.
2011. júl. 17. 13:11
15/28 A kérdező kommentje:
Nem nézné,csak kérésre,vagy megkérdezne róla szerintem.De mért kellene nézegetnie,lányokét sem nézi?Ne paráztass be.Még emésztenem kell.
2011. júl. 17. 13:14
16/28 anonim válasza:
elvileg ha átiratkozol a felnőtt orvoshoz (ha még nem vagy ott), ő az első alkalommal úgyis alaposan megvizsgál...érdekes, lányok jobban szoktak ettől félni.
17/28 A kérdező kommentje:
már felnőtt orvoshoz járok,falunk belől simán 14-től át lehet menni.Meg nincs alaposabb vizsgálat azért mert átjelentkeztél,átvsz és kész.Egy felnőtt péniszét sem vizsgálgatta itt,szerintem ha ezt csinálná menekülnének is:)
2011. júl. 17. 13:19
18/28 A kérdező kommentje:
De nem félek,csak inkább nem,ne égessen le.Meg nem is csinál ilyet a háziorvosunk csak úgy.Meg nem tudni ki mit gondol valóban róla,sokaknak égő ám.
2011. júl. 17. 13:21
19/28 A kérdező kommentje:
mér hány olyan felnőtt orvoshoz járó ismerősőd van,akár 40-50 évesek is ahol ilyet vizsgál a doki most komolyan és nem oda jár ahova te?szerintem igen kevés.Nekem ez most új.
2011. júl. 17. 13:22
20/28 A kérdező kommentje:
Lehet majd ha egyszer rászánom magam az lesz,hogy férfi orvos a helyettesítő és akkor majd inkább őt kérem meg.De még érlelem a gondolatot,még mindig jobb mint urologiára menni,ott meg a várakozás is kiborító,meg a tudat mindenki mire vár,itt meg senki nem tudná ki mért is jött,azért más a kettő hangulata is.Tudom hül.ye vagyok biztos,de még a felnőttek azok rosszabbak nálam.:)
2011. júl. 17. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!