Felnőttkorban a fitymaszűkület krémmel vagy más nem műtéti gyógymóddal orvosolható?
Felnőttkorban a fitymaszűkület krémmel vagy más NEM műtéti gyógymóddal orvosolható?
Merev állapotban nem könnyen, de hátrahúzható a fityma, nem is fáj anyira, viszont a maszturbálást és a szexet nagyon-nagyon megnehezíti.
Olvastam, hogy gyermekkorban Diprosalic- krémet írnak fel az orvosok. Ezt, vagy ehhez hasonlót felnőttkorban is lehet használni? Ha igen, akkor van recept nélkül kapható?
Háziorvost, urológust és sebészt lehetőlg elkerülném...
Közben nézelődtem tovább, és ezt a cikket találtam:
érdekes, mindenképp olvasd el, ha nem tudsz angolul, hasznbáld a google translate-et. egyébként nagyjából arról ír, hogy hogyan tudod OTTHON, MAGADNAK megoldani ezt a problémát ("tágítással", ami közel sem annyira rossz dolog, mint amilyen szörnyen hangzik:D)
Szóval igen, a műtét, körülmetélés IS elkerülhető (ne értsd félre, továbbrsa is azt mondom, hogy nem árt ha orvoshoz fordulsz)
,,Én is kaptam szteroidos krémet, orvos írta fel és nekem használt.(elég komoly szűkületet oldott meg, am elocom a neve, orvostól meg lehet kérdezni)...,,
Hello, te hanyeves korodban hasznaltad a kremet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!