Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valakinek hererákja van és...

Ha valakinek hererákja van és nem kezelteti hány évig élhet?

Figyelt kérdés
tegyük fel 15 éves korába lesz neki, hány éves korába fog meghalni kb?
2011. jún. 27. 19:28
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

bocsi h nem vagyok tökéletes gondolkodású, de tudod fiatal vagyok még,

a kemoterápia meggyógyít? :O én mindig azt hittem h az csak kitoldja a hátralévő időt

2011. jún. 29. 17:09
 22/38 anonim ***** válasza:
az nem baj ha tudatlan vagy, de annyi eszed már lehetne ennyi idősen, hogy azonnal elmenj orvoshoz, a hereerák nem egyenlő a halállal....persze ha lesz@rod akkor igen!!!
2011. jún. 29. 17:11
 23/38 anonim ***** válasza:
meg amúgy se valószínű h az hererák, menj már el orvoshoz, te életed basszus, még mi győzködjünk?
2011. jún. 29. 17:12
 24/38 anonim ***** válasza:
Most elmész a legközelebbi urológiai szakrendelésre (különben én foglak elkisérni)! Beutaló nem kell.
2011. jún. 30. 12:29
 25/38 anonim ***** válasza:

4 éve nincs hererákod

abban már meghaltál volna

képzeld be magadnak az éct

azzal el lehet élni 15 évig is

diagnozis: hipochondria

2011. jún. 30. 14:34
 26/38 anonim ***** válasza:

más

4 éves rákkal (esélytelen) de ha mégis, utolsó stádiumban már ne kezeltesd magad, szar a kezelés, simán belehalsz abba is. arról nem beszélve, ha eddig nem kezeltetted akkor már minek.

menj el valami szép egzotikus helyre, élvezd ki még azt a fél évet ami hátra van

de előtte menj el orvoshoz, és diagnosztizáltasd a rákodat

sima vérvétellel is meg lehet állapítani

lemész a háziorvoshoz, elmondod, hogy félsz, hogy rákod van, csináljatok vérvizsgálatot

2011. jún. 30. 14:38
 27/38 anonim ***** válasza:

nno akkor ahogy olvasom el lehet élni rákkal 6 évig is

ellenben a kemo és sugárterápia ritka szar, simán bele lehet halni

döntsd el mit akarsz

2011. jún. 30. 14:42
 28/38 A kérdező kommentje:
elakarok menni orvoshoz, vagyis urológus, amint letelik a munkahelyem, az még másfél hét kb, vagy kicsivel több 2 hét max, és utána elmegyek sztem, de nagyon félek... pontosan attól félek h azt mondják h gyógyíthatatlan vagyok v vmi vagy h csak félévem van, ilyenektől félek nagyon :/
2011. jún. 30. 18:13
 29/38 anonim válasza:
Igaz, már régi az utolsó hozzászólásod, de engem érdekelne, hogy végül is elmentél-e orvoshoz és hogy mit mondott. Egyébként a hererák nem gyógyítható, még akkor sem, ha rengetegen kiakadnak ezen. Szerintem a here eltávolítása nem gyógyítás.
2011. aug. 15. 14:25
 30/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, azonnal menj orvoshoz, amíg nem késő, én ma voltam a háziorvosnál és beutaltak urológiára!

Azonnal vizsgáltasd ki magad... Remélem nem késő.

Én becsületes ember vagyok, tedd félre becsületed mint én és menj el!!!

Szurkolok

2014. ápr. 1. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!