Ha valakinek hererákja van és nem kezelteti hány évig élhet?
Figyelt kérdés
tegyük fel 15 éves korába lesz neki, hány éves korába fog meghalni kb?2011. jún. 27. 19:28
1/38 anonim válasza:
te vagy az a srác, aki szerdán megy urológushoz? ha igen, akkor ne parázz!!
ha nem:
egy 15 évesnél diagnosztizált hererák még általában orvosolható, kezelés nélküli lefolyási idő nagyon eltérő lehet, a hererák típusától függően
2/38 A kérdező kommentje:
nem, nem én megyek urulógushoz,
de már 19 éves vagyok, és 4 éve megvan, nem merek elmenni vele dokihoz :/
2011. jún. 27. 20:23
3/38 anonim válasza:
mármint mid van 4 éve, hererákod ???
4/38 A kérdező kommentje:
igen, először nem is tudtam miaz, nem is foglalkoztam vele de olyan szinten h megisfeledkeztem róla, és most nem régiben egyszer tökön rugtak és teljesen feljött bennem minden h ez micsoda... és teljesen pánikba vok
2011. jún. 27. 20:36
5/38 anonim válasza:
orvos diagnosztizált téged hererákkal és annyiban hagyta ??
6/38 A kérdező kommentje:
nem voltam orvosnál, de utána olvastam minden létező dolognak a neten ezzel kapcsolatba és minden stimmel, csomó a herében első stádium, második stádium nyirok csomók beduzzadnak, ez is megvan, a harmadik stádium ami az utolsó h átmegy más belső szervekre a daganat, ezt nem tudom h elértem e már, de nem csak a combhajlatomnál duzzadtak meg nyirokcsomók hanem a nyakamba is már
2011. jún. 27. 20:48
7/38 anonim válasza:
basszus menj el orvoshoz, ez nem játék !! urológiára beutaló se kell
8/38 anonim válasza:
de ettől függetlenül még bármi lehet, magadat ne diagnosztizáld mert annak mindig csak pánik a vége
9/38 A kérdező kommentje:
de tökre félek elmenni orvoshoz :S itthon se mertem megmondani nem mernék itthon a többiek szemébe nézni :(
2011. jún. 27. 21:09
10/38 neewollah válasza:
Inkább játszol az életeddel??Mi az hogy nem tudnál a többiek szemébe nézni?Ha tovább húzod biztos h nem fogsz többet a szemükbe nézni.Fiatal vagy,ha akarod meg sem tudják miért kerültél kórházba.Sírva kérlek hogy ezzel menj el még holnap orvoshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!