Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valakinek hererákja van és...

Ha valakinek hererákja van és nem kezelteti hány évig élhet?

Figyelt kérdés
tegyük fel 15 éves korába lesz neki, hány éves korába fog meghalni kb?
2011. jún. 27. 19:28
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
1-2 barátomat megkértem h jöjjenek elvelem de sose jönnek elvelem :( egyedül meg nem merek
2011. jún. 27. 21:47
 12/38 anonim ***** válasza:
szép kis barátok...havernak is csak jóindulattal nevezném őket, ha nincs senkid, akkor menj el egyedül, nem kell félni, de ezt nem szabad halogatni, csak magadat sodrod veszélybe
2011. jún. 27. 22:25
 13/38 anonim válasza:

Figyelj, sztem ez nagyon-nagyon valószínű, hogy nem hererák. Akkor óriásira megduzzadna, fájna, stb. Ráadásul, a hererák könnyen ad áttétet (leginkább tüdőbe és agyba), mivel fital vagy a sejtosztódás miatt 4 év alatt régen lenne más tüneted is ezen kívül. Pl. véres köpet, hányinger nélküli sugárhányás, herék fájdalmas megduzzadása, fogyás, rossz közérzet, stb.

Sztem gyulladásról van szó, amit (mivel nem mentél vele soha orvoshoz) nem kezeltek ki.

Menj el nyugodtam orvoshoz, ne parázz, legalább megnyugtat és felír antibiotikumot.

Ja, és utána a csomók is eltűnnek;) Szóval irány a doki,

2011. jún. 28. 11:29
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző.

Te honnan tudod, hogy mi az, ha neked nem volt hererákod? Nekem volt és egybevág minden amit a srác ír. Nem feltétlenül fáj és nem feltétlenül dagad meg. Véres köpet pedig a tüdő áttéttől lehetne, ha vasculáris eret áttör a daganat. Ha nem tör át, nincs vérköpés vágod?

Kérdező.

Te pedig idióta vagy (már bocs). Ha tényleg az van, amit írsz, akkor jó eséllyel teratoma típusú, ami nem reagál a kemoterépiára ergo: ha nem tudnak megműteni meghalsz hamar. Karcinóma már elvitt volna. Esetleg seminoma (ez jól kezelhető sok áttét esetében is). Szerintem menj orvoshoz. Ismerek olyat aki 6 évig tudott a teratoma daganatáról és utána ment csak el orvoshoz. Persze addigra 1 kiló 80 dekás! volt a daganat és ezerszám áttét mindenhol. Ne kérdezd meg jól van-e.

2011. jún. 28. 12:53
 15/38 A kérdező kommentje:

értem :(

de nekem nem olya nagy, kb még1x akkora mint a herém, meg ugye a sok beduzadt nyirokcsomóa combhajlatomba.

De tegyük fel h van 2 évem hátra... és mindenféle hülye kezelésekkel amitől kuhllik a hajam meg egy csomó pénzbe kerülne megtoldhatnám 1 évvel, de azt mondom ink legyen boldog 2 évem mint rossz 3 :S

de ha műtenek akk ez gyógyítható ugyértem az ilyet lehet gyógyítani vagy csak részleges gyógyítás, és utána életem végéig kezelésekre járnom?

2011. jún. 28. 21:22
 16/38 neewollah ***** válasza:
Ezt csak kórházban fogod megtudni,hogy nálad milyen lehetőségek vannak-menj el kérlek!!
2011. jún. 28. 21:29
 17/38 A kérdező kommentje:
de azt se tudom h hova kell vele elmenni vagy ilyenkor mi a teendő? elmenjek vele háziorvoshoz? de őt utálom :S
2011. jún. 28. 21:32
 18/38 anonim ***** válasza:
urológushoz szerintem
2011. jún. 28. 22:06
 19/38 A kérdező kommentje:

köszönöm a javaslatokat, sokat segítetek

ha vkinek még van vmi ötlete hozzáfűzni valója vagy esetleg véleménye akk az nagyon érdekelne :/

2011. jún. 28. 22:29
 20/38 anonim ***** válasza:
Amire te gondolsz a hülye kezelés amitől kihullik a hajad: az a kemoterápia lesz. És ha használ nem 1 évvel hosszabbítja meg az életed, hanem meggyógyít. De úgy látom, hogy meg is akarsz halni. Jobb lesz neked akkor? Nem gondolsz a családodra? Neked nincs anyád? Lehet, hogy mind van csak agyad meg lelked nincs!!! Talán jobb is lesz neked....
2011. jún. 29. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!