Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 188 cm ez túl magas?

188 cm ez túl magas?

Figyelt kérdés

13éves vagyok és 188cm elég sokat növök de már vagy két éve növök ilyen gyorsan. Tudtommal az én korosztályomba az ideális magasság 170-180cm méter lenne. Sőt lehet, hogy még annyi se... Van valami mód arra, hogy lassítsam a növést mert így még a bőr is szét reped, igaz az elmúlik napozással.

Szóval hogyan lehetne lassítani a növést és lényegesebb bajom ugye nem lehet tőle?(erős gerinc ferdülés stb..)

2011. jún. 24. 16:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)

Utolsó, na így még nagyobb a külömbség!:D

Amúgy igen, jó nagy vagyok, ha elsőre meglátnál biztos nem az jutna eszedbe, hogy 13éves vagyok:)

2011. júl. 1. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem baj,végre egy magas srác.Középsuliba az előnyödre válik hidd el.
2011. júl. 1. 21:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Remélem úgy lesz:)

A testvérem most iratkozott be középsuliba és elkísértem hááát, az ottani fiúk jóval alacsonyabbak voltak nálam pedig ők már voltak jó 14-15 évesek, sőt akik már régebb óta oda jártak azok is elég kicsik voltak.

Elég fura érzés volt...

2011. júl. 1. 22:11
 14/14 anonim válasza:

"Amúgy igen, jó nagy vagyok, ha elsőre meglátnál biztos nem az jutna eszedbe, hogy 13éves vagyok:)"

Biztos? Sok olyat láttam, amit más el se hinne...

Akkor válik ez előnyödre később, hogyha erős vagy. Van egy osztálytársam kb. 172 cm és 65 kg és csupa izom és mindenki fél tőle. Még a magasabbak se mernek bele kötni.

2011. júl. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!