Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van e esélyem még egy normális...

Van e esélyem még egy normális testmagasságra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a gondom, hogy 14 és fél évesen 163 cm vagyok.. :/ Alsó tagozatban, egyik legmagasabbnak számítottam és azóta évente nőttem 1-2 cm-t.. Tudom, még van időm a növésre, de mégis nyugtalanít.. Van e esélyem még egy legalább egy jó 175 cmes magasságot elérni?
2011. jún. 23. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, igaz, de én is hasonló helyzetben voltam, mint Te.

Ovódában végig én vezettem a lányoknál, majnem az egész oviban csak 1 srác volt 1 fejjel magasabb. Első pár évben a suliban sem voltam elmaradva a magaságommal aztán olyan 13-14 éves koromban megáltam 157 cm-nél, de mindennel a melleim se nőttek azóta. Pedig, hogy örültem, hogy utol fogom érni Apát! De mégse. :-)

De elfogadtam, hogy nem vagyok magas, de ahogy elnézem még így sem vagyok sokkal átlagmagasság alatt, mert a család fele is ilyen cm-kel rendelkezik.

De attól még lehet nőni fogsz, de ne keseredj el, ha mégse!

22/N

2011. jún. 23. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyél sokat,mellette mozogj is,sportolj,ami csak jól esik.Van aki egy nyár alatt nő nagyon sokat.Még csak 14 éves vagy,simán lehetsz 175 cm,ha nem több!:)
2011. jún. 23. 11:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Hoppá. már 167 :) EZAZ!! :)
2011. aug. 26. 15:02
 14/14 A kérdező kommentje:
hátha még valaki megnézi ezt:D 3 éve raktam ki ezt a kérdést 14 éves fejjel, ma már 177 cm vagyok.. :)
2014. szept. 13. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!