Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéltek! Mi a helyzet most?

Körülmetéltek! Mi a helyzet most?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha valakit zavar a cím megfogalmazása.

Az lenne a kérdésem, hogy akit körülmetéltek, (akár teljesen, akár részlegesen) azzal most mivan? Mármint mit gondoltok? Megérte? Nem bántátok meg? Esetleg valamilyen probléma akadt? Nem lett csúnya vagy ilyesmi?

Azért kérdezem, mert lehet hogy rám is ez vár és nem tudom mit csináljak.

2011. jún. 22. 18:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy mi lesz, mert voltam egy urológusnál de ő azt mondta, hogy csak a körülmetélés lehetséges, pedig szerintem más megoldás is lehetne. mindenesetre még várok, keresgélek.
2011. okt. 2. 18:26
 22/25 anonim ***** válasza:

menj el több orvoshoz és kérd ki a véleményüket.

Mennyire nem tudod hátrahúzni a bőrt a makkról?

2011. okt. 3. 17:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Nekem igen erős volt a szűkület, persze azért hosszabb idő alatt alakult ki, már csak gombostűfejnyi volt a lyuk, menni kellett, részleges volt a körülmetélés, ami annyit jelent, hogy csak a szükséges mennyiséget távolították el.

Érzéstelenítésben csinálták, az első 2 tűszúrás fájt, arra készül az ember, nem vészes. Utána már csak a "matatást" éreztem. Délelőtt csinálták, délután megnézték, mentem haza. Még egyszer láttam az orvost, megnézte, átkötötte. Felszívódó cérnával varrták. 1 hét után kipotyogott mind. A heg természetesen látható, de semmi csúnya, van.

Nyugalmi állapotban fedi a makkot, merevedett állapotban is még félig ráhúzható, úgy is marad. Tulajdonképpen minden normálisnak mondható.

Úgy gondolom az előzményeket tekintve az én esetem abszolut pozitív..

2011. nov. 2. 10:20
 24/25 A kérdező kommentje:
örülök hogy hallok egy pozitív visszajelzést
2011. nov. 6. 21:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2023. dec. 29. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!