13-14 éves fiuk mi a helyzet a szőrrel?
bajusz: pihe
Hónalj: van
Here: van
Has: nincs
Hát: nincs
Segg: van
Fej: nincs
Természetesen a szőrzetre gondoltam.
13,9/F
Középiskolás kor előtt nem javasolják a szőr borotválását,mert megerősődhet,sötétebbé válhat a szőr(mert még ilyenkor nincs teljesen kifejlődve),ha bajusz szőr,ill pihe van akkor lehet szőrtlenítő krémet venni rá,amíg az csak pihe nem annyira jó borotválni.
Szerintem semmi baj nincs a szőrrel,azt mutatja hogy férfiasodik az ember,ha nagyon szőrős lennél akkor inkább ollóval nyírd rövidre,vagy borotváva szintén rövidre,de ne csupaszítsd le teljesen a fanszőrőd,mert az nem férfias,ne legyén te is ilyen lányos fiú,akik most vannak.Tök csupaszak lassan,semmi férfias nincs se külsőbe,se viselkedésben bennük.Tudod a férfiaknak van szőrük még ha fazonra is nyírt és a kisfiúknak meg nincs.
Túl sok sexfilmet látnak a fiatalok és abból veszik ezt a hül.yeséget,meg azért kezdenek lányosak lenni,lányos hajat hordani,lányos színű polókat,alsókat felvenni.Fúj:(
Ha meg nem zavar a szőr,akkor meg hagyjad,ne azért vág le rövidre mert más is azt csinálja,ne más leutánzása miatt.Nem azt mondom hogy valaki szőrős állat legyen,de tök csupasz far.kú se,azért az is túlzás már.
én a bajuszomat,a hónaljamat és ott lent is borotválkozom
13/f
mindenholvan :D az ékszerekről nyirom és a hónaljamról
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!