Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéltek! Mi a helyzet most?

Körülmetéltek! Mi a helyzet most?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha valakit zavar a cím megfogalmazása.

Az lenne a kérdésem, hogy akit körülmetéltek, (akár teljesen, akár részlegesen) azzal most mivan? Mármint mit gondoltok? Megérte? Nem bántátok meg? Esetleg valamilyen probléma akadt? Nem lett csúnya vagy ilyesmi?

Azért kérdezem, mert lehet hogy rám is ez vár és nem tudom mit csináljak.

2011. jún. 22. 18:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Menj azért el orvoshoz és mutasd meg neki,előszőr úgyis csak megvizsgál,aztán elmondja mit lehet tenni és lesz időd dönteni.

Mennyi idős vagy?

2011. jún. 25. 19:45
 12/25 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, hétfőn valószínűleg benézek a heim pálba, ott műtöttek ezelőtt is
2011. jún. 25. 19:54
 13/25 anonim ***** válasza:

Nos, nekem több, mint 20 éve volt a Heim Pálban egy teljes körülmetélést, ami persze nem kellett volna, az csak a cukorbetegeknél szokott kelleni, amúgy elég a plasztika vagy a bemetszés vagy a részleges metélés.

A főorvos a sebészeten (ma is ugyanaz az alak!) levágta az egészet.

Iszonyú ronda lett, a vágás cikkcakkos lett, benne maradt varrat is egy pár, ezekből kipiszkáltam (15 év után) a varratokat, ezek most lyukak, amikből rendszeres időközönként kell kiszedegetnem a fekete szmötyit, ami összegyűlik benne, nagyon undorító.

A makk ki van száradva, hiszen nem fedi semmi, fehéredik, foltosodik, nagyon undorító, mintha nemibeteg lennék.

Na szóval, ennyit a Heim Pálról és a körülmetélésről.

Sokan elégedettek, de minden ötödik ember - így én is - elégedetlen és bizony ezen a problémán nem lehet segíteni. A dokiknak ez nagyon laza, egyszerű művelet, aztán sokunk meg évtizedekig szenved vele, nekem a szexuális életem romokban van. Nem hiszem, hogy ezt érdemes lenne ajánlgatni :(

2011. jún. 26. 13:40
 14/25 A kérdező kommentje:
nekem fitymafék műtétem volt pár hónapja, de azzalnem volt semmilyen problémám. nem hinném hogy az a doktor aki téged műtött meg az aki engem, ugyanaz lenne, mert engem egy fiatal, jófej csávó műtött.
2011. jún. 26. 13:49
 15/25 anonim ***** válasza:

Akkor keresd meg ugyazazt a dokit aki téged műtőt már egyszer,és mond el neki körülmetélést nem szeretnél semmiképp,tudna segíteni neked.De ne metéltess,van más lehetőség is,nem túl szép a metélt pénisz,főleg ha meg lehet menteni és van más megoldsá rá,de nem várj sokáig,menj dokihoz,nézesd meg.

Mikor akarsz elmenni?

Előszőr úgyis csak megvizsgál,aztán ráérsz döntést hozni.

2011. jún. 26. 16:17
 16/25 A kérdező kommentje:

szerintem holnap vagy holnap után, attól függ mikor lesz időm.

minnél hamarabb szeretnék, mert így szexuális életet sem tudok élni :/

2011. jún. 26. 17:02
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Remélem, végül nem lett teljes körülmetélés....
2011. aug. 30. 14:18
 18/25 A kérdező kommentje:
semmilyen műtét nem volt...nem mentem el azóta
2011. aug. 30. 16:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Vigyázz magadra, akármi is van...!
2011. okt. 2. 00:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha fennáll a próblémád akkor menj el orvoshoz vele,de mond meg a fitymádhoz raggaszkodsz és metélteni nem akarsz.Már sok lehetőség van,csak utána kell nézni.
2011. okt. 2. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!