Körülmetéltek! Mi a helyzet most?
Bocsánat, ha valakit zavar a cím megfogalmazása.
Az lenne a kérdésem, hogy akit körülmetéltek, (akár teljesen, akár részlegesen) azzal most mivan? Mármint mit gondoltok? Megérte? Nem bántátok meg? Esetleg valamilyen probléma akadt? Nem lett csúnya vagy ilyesmi?
Azért kérdezem, mert lehet hogy rám is ez vár és nem tudom mit csináljak.
Menj azért el orvoshoz és mutasd meg neki,előszőr úgyis csak megvizsgál,aztán elmondja mit lehet tenni és lesz időd dönteni.
Mennyi idős vagy?
Nos, nekem több, mint 20 éve volt a Heim Pálban egy teljes körülmetélést, ami persze nem kellett volna, az csak a cukorbetegeknél szokott kelleni, amúgy elég a plasztika vagy a bemetszés vagy a részleges metélés.
A főorvos a sebészeten (ma is ugyanaz az alak!) levágta az egészet.
Iszonyú ronda lett, a vágás cikkcakkos lett, benne maradt varrat is egy pár, ezekből kipiszkáltam (15 év után) a varratokat, ezek most lyukak, amikből rendszeres időközönként kell kiszedegetnem a fekete szmötyit, ami összegyűlik benne, nagyon undorító.
A makk ki van száradva, hiszen nem fedi semmi, fehéredik, foltosodik, nagyon undorító, mintha nemibeteg lennék.
Na szóval, ennyit a Heim Pálról és a körülmetélésről.
Sokan elégedettek, de minden ötödik ember - így én is - elégedetlen és bizony ezen a problémán nem lehet segíteni. A dokiknak ez nagyon laza, egyszerű művelet, aztán sokunk meg évtizedekig szenved vele, nekem a szexuális életem romokban van. Nem hiszem, hogy ezt érdemes lenne ajánlgatni :(
Akkor keresd meg ugyazazt a dokit aki téged műtőt már egyszer,és mond el neki körülmetélést nem szeretnél semmiképp,tudna segíteni neked.De ne metéltess,van más lehetőség is,nem túl szép a metélt pénisz,főleg ha meg lehet menteni és van más megoldsá rá,de nem várj sokáig,menj dokihoz,nézesd meg.
Mikor akarsz elmenni?
Előszőr úgyis csak megvizsgál,aztán ráérsz döntést hozni.
szerintem holnap vagy holnap után, attól függ mikor lesz időm.
minnél hamarabb szeretnék, mert így szexuális életet sem tudok élni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!