Az normális, hogy ha már kijött a sperma, akkor nem áll fel tovább a farkam és nem tudom tovább verni?
Technika kérdése
Nem mindig, de én pl. simán tudom folytatni, volt már nem egyszer 2 orgazmusom is egymás után fél perc - 3-4 perc intervallumban
Mi a titka: talán, hogy finoman kell csinálni, vagy nemtom
soxor nem konyulok le egyből, minap is elfolytam, és simán tudtam folytatni, és 2 percre rá volt még egy spricc ami elszállt a francba :)
nem dicsekvésképpen írtam ezt, de majd legközelebb megfigyelem :)
igaz, ha rákészülök, hogy na most majd 2x, akkor általában nem szokott sikerülni
talán akkor az a lényeg, legyél ellazulva, és nagyon felizgulva
érezni fogod, hogy mikor van az, hogy ejakuláció után még mindig áll, és akkor folytasd, de ne erőlködve, görcsösen, ez nem verseny
00:42 ez jó volt :DD
,,egyszer én is kitudtam verni 2szer egymás után, milyen jó nap volt az...de szerencsés vagy utolsó!" áá geeci ezen annyit nevettem :DD
Amúgy kedves kérdező, semmi porbléma, de ne csak verd hanem próbálj gyakorolni. Addig tanuld meg visszatartani amíg szolózól, mert teljesen más tényleg dugni mint verni.
Minden esetre jó gyakorlást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!