Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sperma bank egyenlő pénz?

Sperma bank egyenlő pénz?

Figyelt kérdés
Mely városok kórházaiban lehetséges.. Hogyan történik.. Hova kell menni leadni.. Egyáltalán, hogy kell szólni, hogy akarok adni.. Mennyit adnak érte.. Minden információ érdekelne róla!!
2011. szept. 18. 19:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Cégek foglalkoznak vele.

[link]

2011. szept. 18. 19:22
 2/21 anonim ***** válasza:
16%

Kicsit el vagy tévedve...

A spermabank "letétként" megőrzi az általad adott spermát, nitrogénben hűtve, hogy később (ha esetleg terméketlenné válnál) felhasználhasd mesterséges megtermékenyítéshez.

De ezért a "letétért" nem a bank fizet neked, hanem TE fizetsz, nem is kis összeget.

:-D Pedro

2011. szept. 18. 19:26
 3/21 anonim ***** válasza:

Nem teljesen igaz. Van bank, amelyik donoroktól pénzért gyűjt spermát. Teljesen terméketlen férfiaknak is lehet így "gyerekük". Olyan donort választanak, aki legközelebb áll az apához tulajdonságaiban. (A valódi személye persze sosem derül ki.)

Ezért valóban kap pénzt a donor, de ez azért nem egy vagyon ráadásul csak egyszer lehet donor. Ja, és szűrővizsgálat is van.

2011. szept. 18. 19:32
 4/21 anonim ***** válasza:
Így van van lehetőség donorkodni, de nem úgy megy, hogy bemész és már megfelelsz, önmagában az is kevés, hogy egészséges vagy. Tudtommal még IQ tesztet is iratnak az emberrel, és bár nem kell modellnek lenni, de ha valaki kimondottan rosszul néz ki, azok se lehetnek donorok, szóval nem mindenki alkalmas.
2011. szept. 18. 19:37
 5/21 A kérdező kommentje:
19:26 vagy Perdo .. te is elvagy tévedve apukám mert egyáltalán nem azt kérdeztem.. ha ennyire nem tudod értelmezni a kérdést akkor inkább ne is írj. A másik dolog meg, hogy az ember akkor szokott kérdezni, hogy ha nem tud róla semmit vagy elég homály. Nos én is ezért szoktam kérdezni.
2011. szept. 18. 19:50
 6/21 anonim ***** válasza:
magyaroszágon nem fizetnek érte krio sem , csakletétbe helyeztheted vagy inygen leadod Bécsbe menj át ott jol fizetnek érte 25-75 ezer ft-nek megfelelő eurot de 2-3 hét mire miden adat redlkezésre áll
2011. szept. 19. 12:51
 7/21 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező:

Ha utána nézel a linken amit az első válaszoló is megadott, akkor egy érdekes mondatra bukkanhatsz:

"A szűrési folyamat a donorok részére ingyenes, sőt az eredmények is a rendelkezésére állnak."

[link]

Azaz ha donornak jelentkezel, akkor NEM KELL FIZETNED a vizsgálatokért. Vagyis nem kapsz egy büdös fillért sem. Pontosan ahogy a 12:51-es is leírta.

Ha nem hiszed el, amit írunk (írnak), akkor minek kérdezel? Nem azért válaszoltam, hogy utána engem osszál. Próbáltam segíteni, ha már feltettél egy kérdést. De majd próbállak elkerülni, hogy ez legközelebb ne forduljon elő...

Pedro

2011. szept. 19. 13:08
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem több ilyen intézet is van, mert egyik ismerősöm volt már többször is, és igenis kaptak pénzt. Nem sokat, ha jól emlékszem olyan 10000 forintos nagyságrend volt, de talán alatta. Szóval lehet érte pénzt kapni csak ezek szerint nem mindenhol...
2011. szept. 19. 18:38
 9/21 A kérdező kommentje:
Aha aha kedves pedro .. csak úgy kezdted a válaszodat hogy el vagyok tévedve... szerintem szépen is lehet válaszolni én se voltam veled bunkó.. de akkor bunkózzál meg dünnyögjél még tovább ... na csőváz
2011. szept. 19. 19:15
 10/21 anonim ***** válasza:
18%

Nekem is van ismerősöm, aki látta azt aki beszélt vele...

Nos akkor csak keresgéljél. De ha találsz olyan helyet (itt Magyarországon), ahol TÉNYLEG fizetnek érte, akkor szóljál... Hadd csodálkozzak kicsit :-D

Pedro

2011. szept. 19. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!