Sperma bank egyenlő pénz?
Cégek foglalkoznak vele.
Kicsit el vagy tévedve...
A spermabank "letétként" megőrzi az általad adott spermát, nitrogénben hűtve, hogy később (ha esetleg terméketlenné válnál) felhasználhasd mesterséges megtermékenyítéshez.
De ezért a "letétért" nem a bank fizet neked, hanem TE fizetsz, nem is kis összeget.
:-D Pedro
Nem teljesen igaz. Van bank, amelyik donoroktól pénzért gyűjt spermát. Teljesen terméketlen férfiaknak is lehet így "gyerekük". Olyan donort választanak, aki legközelebb áll az apához tulajdonságaiban. (A valódi személye persze sosem derül ki.)
Ezért valóban kap pénzt a donor, de ez azért nem egy vagyon ráadásul csak egyszer lehet donor. Ja, és szűrővizsgálat is van.
Kérdező:
Ha utána nézel a linken amit az első válaszoló is megadott, akkor egy érdekes mondatra bukkanhatsz:
"A szűrési folyamat a donorok részére ingyenes, sőt az eredmények is a rendelkezésére állnak."
Azaz ha donornak jelentkezel, akkor NEM KELL FIZETNED a vizsgálatokért. Vagyis nem kapsz egy büdös fillért sem. Pontosan ahogy a 12:51-es is leírta.
Ha nem hiszed el, amit írunk (írnak), akkor minek kérdezel? Nem azért válaszoltam, hogy utána engem osszál. Próbáltam segíteni, ha már feltettél egy kérdést. De majd próbállak elkerülni, hogy ez legközelebb ne forduljon elő...
Pedro
Nekem is van ismerősöm, aki látta azt aki beszélt vele...
Nos akkor csak keresgéljél. De ha találsz olyan helyet (itt Magyarországon), ahol TÉNYLEG fizetnek érte, akkor szóljál... Hadd csodálkozzak kicsit :-D
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!