Sperma bank egyenlő pénz?
11/21 A kérdező kommentje:
Hát te elvagy varázsolva...már hallucinálsz is? Hol írtam, hogy mo-on csinálnak ilyet és fizetnek érte ? nem mondtam, hanem kérdeztem. Esetleg nem ismered a mondat végi írásjeleket? pff :S
Tök menő vagy, hogy ilyen cinkius vagy :) amúgy Szeged :) amúgy ha a googleban az első találat helyett veszed a fáradságot és tovább olvasgatsz, akkor valami ilyet is találhatsz: "Ha a minta megfelel az előírt minőségi követelményeknek, az adományozó mintaadással felmerült költségeit alkalmanként 10.000 Ft költségátalány fizetésével térítjük meg."
[link]
Itt a link is Pedro... :D:D
2011. szept. 19. 20:28
13/21 A kérdező kommentje:
Akkor Szegeden lehet? :D köszönöm amúgy!!
Ez a link ez nem szegedre van, hanem pesti, csak az ismerősöm adott szegeden, de az oldalon ott is van a cím :)
2011. szept. 19. 20:34
15/21 A kérdező kommentje:
Jahhh az mégjobb akkor helyben van :D mégegyszer köszi :DD
Am te vagy elvarászolva:D mivel azt írod hol írtad h mo.n csinalnak de szeged meg felel Xd egy titok :p alkeszektől nem veszik át stílusod meg kiejt pszichológia vizsgálaton szval esélyed nincs:D
2011. szept. 20. 01:46
0. hét 1 tájékoztatás
0. hét 2 spermatogram
0. hét 3 fagyasztás (próba felengedéshez)
0. hét 4 7es panel, Genoid
0. hét 6 bakteriológia
1. hét 7 szerológia
időbeni ütemezés sorszám feladat
3. hét 8 vérkémia, kromoszóma, vizelet
6. hét 9 andrológia
7. hét 10 pszichológia
8. hét 11 spermatogram
8. hét 12 bakteriológia
8. hét 13 Fagyasztás és próbafelengedés
8. hét 14 költségtérítés
enyi idő mulva kapsz zsét:d
2011. szept. 20. 13:35
18/21 A kérdező kommentje:
Álljunk meg egy szóra... mikor írtam hogy férfi vagyok? meg h szeged megfelel .. basszus... amúgy helyesen se írsz, de azért belekötsz a másikba.. Előbb értelmezd a mondatokat, meg ha nem látnád nem én írtam, hogy szegeden van ilyen hanem az egyik válaszoló... basszus hogy lehet ilyen balbré
egy nő miért kérdezné ? a helyesrás meg nem izgat :D
am választ megkaptad örülj neki :D midenhol enyi az idő
2011. szept. 20. 19:36
Minek kötekedsz folyamatosan? Oké nem volt igazad, szóval nem értelek, mint látod pénzt is lehet kapni érte, és a kérdés amúgy is nem kötötte ki, hogy szegedet kivéve, plusz pestit találtam, és arról se szólt, hogy mikor lesz belőle pénz, tényleg nem értelek...
2011. szept. 20. 19:51
Kapcsolódó kérdések: