Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sperma bank egyenlő pénz?

Sperma bank egyenlő pénz?

Figyelt kérdés
Mely városok kórházaiban lehetséges.. Hogyan történik.. Hova kell menni leadni.. Egyáltalán, hogy kell szólni, hogy akarok adni.. Mennyit adnak érte.. Minden információ érdekelne róla!!
2011. szept. 18. 19:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát te elvagy varázsolva...már hallucinálsz is? Hol írtam, hogy mo-on csinálnak ilyet és fizetnek érte ? nem mondtam, hanem kérdeztem. Esetleg nem ismered a mondat végi írásjeleket? pff :S
2011. szept. 19. 20:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Tök menő vagy, hogy ilyen cinkius vagy :) amúgy Szeged :) amúgy ha a googleban az első találat helyett veszed a fáradságot és tovább olvasgatsz, akkor valami ilyet is találhatsz: "Ha a minta megfelel az előírt minőségi követelményeknek, az adományozó mintaadással felmerült költségeit alkalmanként 10.000 Ft költségátalány fizetésével térítjük meg."

[link]

Itt a link is Pedro... :D:D

2011. szept. 19. 20:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkor Szegeden lehet? :D köszönöm amúgy!!
2011. szept. 19. 20:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez a link ez nem szegedre van, hanem pesti, csak az ismerősöm adott szegeden, de az oldalon ott is van a cím :)
2011. szept. 19. 20:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Jahhh az mégjobb akkor helyben van :D mégegyszer köszi :DD
2011. szept. 19. 20:37
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Am te vagy elvarászolva:D mivel azt írod hol írtad h mo.n csinalnak de szeged meg felel Xd egy titok :p alkeszektől nem veszik át stílusod meg kiejt pszichológia vizsgálaton szval esélyed nincs:D
2011. szept. 20. 01:46
 17/21 anonim ***** válasza:

0. hét 1 tájékoztatás

0. hét 2 spermatogram

0. hét 3 fagyasztás (próba felengedéshez)

0. hét 4 7es panel, Genoid

0. hét 6 bakteriológia

1. hét 7 szerológia

időbeni ütemezés sorszám feladat

3. hét 8 vérkémia, kromoszóma, vizelet

6. hét 9 andrológia

7. hét 10 pszichológia

8. hét 11 spermatogram

8. hét 12 bakteriológia

8. hét 13 Fagyasztás és próbafelengedés

8. hét 14 költségtérítés

enyi idő mulva kapsz zsét:d

2011. szept. 20. 13:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Álljunk meg egy szóra... mikor írtam hogy férfi vagyok? meg h szeged megfelel .. basszus... amúgy helyesen se írsz, de azért belekötsz a másikba.. Előbb értelmezd a mondatokat, meg ha nem látnád nem én írtam, hogy szegeden van ilyen hanem az egyik válaszoló... basszus hogy lehet ilyen balbré
2011. szept. 20. 16:10
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

egy nő miért kérdezné ? a helyesrás meg nem izgat :D

am választ megkaptad örülj neki :D midenhol enyi az idő

2011. szept. 20. 19:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Minek kötekedsz folyamatosan? Oké nem volt igazad, szóval nem értelek, mint látod pénzt is lehet kapni érte, és a kérdés amúgy is nem kötötte ki, hogy szegedet kivéve, plusz pestit találtam, és arról se szólt, hogy mikor lesz belőle pénz, tényleg nem értelek...
2011. szept. 20. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!