Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tényleg ennyire veszélyes a...

Tényleg ennyire veszélyes a biciklizés a férfiasságra?

Figyelt kérdés

Üdv!

15 éves fiú vagyok. Hallottam, hogy a sok biciklizés sterilitást(az mi?) és impotenciát okozhat. Igaz ez? Én hetente 100-120 km-ert tekerek, akkor nagy valószínűséggel én is impotens leszek?

2011. jún. 7. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a nyereg kényelmes, és nem nyomja a heréket, akkor semmi baj a biciklizéssel.
2011. jún. 7. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
én nemtudom de kb 5 éve elestem biciklivel az erdőbe és azóta nemmegyk bicajal nagyon nagy szerencsém volt a herémbe ált a kormány és beadagadt de nem lett szerencsére semmi csak majdnem meddő lettem de még most is érzékeny szokott lenni:( 19/F
2011. jún. 7. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez állítólag a hegyi biciklizésnél van. Nagyon remélem, mert párommal sokat biciklizünk és majd akarunk gyereket :D Sterilitás annyit jelent, hogy nem lehet gyereked.
2011. jún. 7. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

De tudatlan vagy. Nem tudod mi az a sterilitás. Ezért van az, hogy sokan már 18 évesen apák lesznek...

15/f

2011. jún. 7. 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Hát én vegyesen nyomom, de akkor ezután kicsit kevesebbet!
2011. jún. 7. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
terepen egy fél nap után már a nyereg tényleg szétveri a golyóidat
2011. jún. 8. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem a nyereggel van baj.

A herék nem véletlen vannak a testen kívül, de nem azért, h könnyű célpont legyen a gyengébb nemnek, hogyha vkit le akar rendezni. Egyszerűen a heréknek alacsonyabb hőmérséklet kell.

A herék optimális hőmérséklete 36 celsius alatt van, viszont ez a hőmérséklet kerékpározásnál megnőhet, és ha túl tartós a növekedés, akkor a kis genyák kinyiffannak. Viszont h ez mennyit kéne a sterilitáshoz biciklizni milyen időközökkel, azt sztem az orvosok sem tudják megmondani.

2011. jún. 17. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!