Tényleg ennyire veszélyes a biciklizés a férfiasságra?
Üdv!
15 éves fiú vagyok. Hallottam, hogy a sok biciklizés sterilitást(az mi?) és impotenciát okozhat. Igaz ez? Én hetente 100-120 km-ert tekerek, akkor nagy valószínűséggel én is impotens leszek?
De tudatlan vagy. Nem tudod mi az a sterilitás. Ezért van az, hogy sokan már 18 évesen apák lesznek...
15/f
Nem a nyereggel van baj.
A herék nem véletlen vannak a testen kívül, de nem azért, h könnyű célpont legyen a gyengébb nemnek, hogyha vkit le akar rendezni. Egyszerűen a heréknek alacsonyabb hőmérséklet kell.
A herék optimális hőmérséklete 36 celsius alatt van, viszont ez a hőmérséklet kerékpározásnál megnőhet, és ha túl tartós a növekedés, akkor a kis genyák kinyiffannak. Viszont h ez mennyit kéne a sterilitáshoz biciklizni milyen időközökkel, azt sztem az orvosok sem tudják megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!