A biciklizés ártalmas a férfiasságra?
Figyelt kérdés
Előfordult már veletek, hogy egy hosszabb tekerés után elzsibbadt a nemi szervetek, mintha minden vér kifolyt volna belőle? Olvastam valahol, hogy a gát nyomódása miatt a pénisz és a herezacskó vérellátása átmenetileg akadályozva lehet, amely később akár meddőségi problémákhoz is vezethet. Igaz ez?2010. márc. 8. 18:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez elenyésző lehet,mert nagyon sok férfi bicajozik, sőt versenyszerűen is.És ugye mi van a távbicajosokkal.
2/8 anonim válasza:
Hát, Lance Armstrong kb 15 ezer km-t bicózik évente - jó 20 éve - és 4 gyereke van.
Nyereg azért nem mindegy milyen. Puha pl nem igazán jó, bármilyen furcsa is.
3/8 anonim válasza:
nem egy cikk van arról, hogy igen
5/8 A kérdező kommentje:
Prosztataproblémákat is simán okozhat hosszabb távon a biciklizés, ha nem jól ül rajta az illető férfi.
2010. márc. 10. 18:14
6/8 anonim válasza:
Ha nyereg nélkül csinálod akkor az lehet.
8/8 anonim válasza:
hát nekem egy egész napos cc túra után már fájtak a golyóim :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!