Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Véres ondó, lehetséges?

Véres ondó, lehetséges?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 14 éves és mikor "önkielégítettem" véres spermával találtam szembe magam.

Ez lehet attól hogy ma a suliban tesin leöntöttek sokszor vízzel? Esetleg mennyire súlyos?

2011. jún. 3. 14:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kérlek ne kezdjetek el szapulni, és köszönöm az előzőnek!

Nem, nem mentem el orvoshoz mert k*rvára beszartam, tudom,

ez szánalmas és nem kéne félnem és hülye vagyok, de ez van!

De, hála istennek már ennek már 4 napja(azóta 3szor maszturbáltam) és semmi bajom, Egyszer történt meg és azóta semmi, és akkor is csak 1 nagyon pici.

2011. jún. 5. 16:06
 12/16 anonim válasza:

Én azért a helyedben elmennék a dokihoz.

Tudom, hogy nem kellemes egy urológiai vizsgálat, de ez a te érdeked. Ezt a területet meg főleg érdemes egészségesnek tudni.

2011. jún. 6. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:

valszeg akkor hajszálér

de ha még egyszer előfordul, akkor uzsgyi az orvoshoz

2011. jún. 6. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
Ne menj orvoshoz!!! Minek, jobb vegetáló gyógyíthatatlan betegnek lenni, mint kibírni egy 5 perces vizsgálatot.
2011. jún. 6. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát igen. Általában az ártatlan betegségeknek is azért van valamennyi halálozási aránya, mert mindenki olyan nagymenő, hogy nem megy el vele orvoshoz.

Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy meg fogsz halni. De ennek akármi következménye is lehet, ismétlem LEHET és akkor nagyon fogod bánni, hogy azt a kőkemény kb 2 perces vizsgálatot nem bírtad ki...

2011. jún. 7. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veled?
2021. dec. 30. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!