Kezdek pocakos lenni a napi 1-1 sor miatt, ha elkezdem edzeni a hasfalam akkor milyen eredmeny varhato?
(figyelembe veve hogy a bevitt sor mennyiseg erteke konstans marad)
2011. jún. 3. 13:33
1/6 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó!:) Sajnos sokat kell ahoz hasazni, hogy az ne kör hanem kocka alakú legyen! Heti 3x legalább 2-300 felülés ill. különböző hasizom gyakorlatok, de ettől még ne várj csodát mert a zsírt égetni is kell. Ha heti 2 alkalommal betudod vállalni a félórás kocogást és ezt párosítod a hasazással akkor szép eredményt érhetsz el!
2011. jún. 3. 14:20
2/6 A kérdező kommentje:
nincs szinte semmi zsír, csak egy kerekedő pocak a normál alkatú felsőtesten
2011. jún. 3. 15:36
3/6 anonim válasza:
Nincs szinte semmi zsír ---- akkor szerinted megis mitol kerek a hasad???? Oke, hogy a sortol, de a "szeksz gombodben" mi van, sor vagy zsir?
Puha vagy kemeny a hasfalad? Ha puha, akkor az a hasfal izmai felett talalhato zsirtol van. Ha kemeny, akkor a zsir a hasizmok alatt helyezkedik el. Utobbi sulyosabb es karosabb es nehezebben dolgozhato le.
Elso kommentelo jol irta, fogadd meg a tanacsat es sportolj.
2011. jún. 3. 19:49
4/6 A kérdező kommentje:
már megfogadtam, de tényleg sovány vagyok
de választ még mindig nem kaptam A kérdésre
2011. jún. 3. 20:59
5/6 A kérdező kommentje:
visszavonom, kaptam! kérdés lezártnak tekintve!
2011. jún. 3. 21:05
6/6 anonim válasza:
Annyit még hozzáfűznék ,hogy a kardio mozgásnál legyen váltakozó ritmus ami annyit jelent 8másodpercig meghúzod a futást vagy akármilyen kardio mozgást végzel és 12 másodpercig lazábbra veszed ez a legeredményesebb ,mert ha 1 tempóba nyomod nem kap olyan terhelést a szervezet és én azt mondom inkább szenvedjek 20 percet mint 1 órát fele annyi eredménnyel ezen felül az esti kajára odafigyelsz annyi kockád lesz ,hogy csak a képzelet szabja a határokat persze csak ha erősítesz is mellé :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.