Ha valakinek fitymaszűkülete van, az milyen hátrányokkal jár?
Igazából a párommal tegnap jutottunk el a pettingig. Csak a tévé fénye volt a szobában, szóval félhományban láttam neki. Mikor kielégítettem kézzel, utána felkapcsoltuk a villanyt, és odahúztam, hogy szemügyre venném(egy kis játékra gondoltam), de ő elhúzta magát. Viszont egy pillanatra láttam neki, és elég furcsa volt. Még nem láttam ilyet. Rákerestem az interneten, és 100 százalék, hogy fitymaszűkülete van.
Mikor kielégítettem, nem láttam rajta, hogy fájna neki.(vagy mégis?) Mert azt olvastam, hogy ezzel a szex is fájdalmas. Vagy nem mindenkinél? Ha nem megy el orvoshoz, akkor mi baja lehet?
(meg igazából félek is így lefeküdni vele, mert ugye azt nehezebb tisztán tartani, így fertőzésveszélyes, én meg eléggé könnyen elkapok ezt-azt:/)
a válaszokat köszönöm.
Hali ismét!
Természetesen nem értettelek félre, bár megvallom, ebből a szempontból -- hogy FReyI közben szóltam közbe -- nem csodálkozom azon, hogy rólam is azt hitted, hogy cseszegetnélek, pedig nem,... sőt, éppen ellenkezőleg,... segítőileg. :-)
Le7, hogy félsz erről beszélgetni vele, de ha nem keres, akkor ez egy jelzés afelől, hogy már beijedt, vagyis nem vár6sz tovább, beszélned kell vele, és ha tetszik az neked/neki, ha nem, szóba kell hoznod, a problémát is, kben ez a dolog -- mint minden idővel, beleértve a fitymaszűkületet is -- elfajul, elsúlyosbod6. Amint megjelenik egy probléma, csírájában kell elfojtani. 1 nap szünet belefér, de több sztem nem.
Remélem azóta rendeződött a viszony kettőtök közt! Írj! :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!