Nagy gondom van már hónapok óta.19 éves fiú vagyok. Amikor itthon egyedül vagyok semmi gond a merevedésemmel, de mikor barátnőmmel vagyok egyszerűen nem akar felállni, mitől lehet ez?
Ha nem is a szégyenlősség miatt, a stressz miatt lehetséges, hogy nem áll fel.
Új helyzetben vagy, megakarsz felelni, nehéz megszokni, az ilyen helyzetet.
Azt nem írtad, hogy a szexnél tartotok e, de ha nem, akkor próbálj ellazulni a petting során, és ne gondolj arra, hogy mi lesz a merevedéssel. Élvezd azt, amit aktus nélkül tesztek.
Idővel majd azt veszed észre, hogy áll, mint a cövek, és megnyugszol teljesen.
A here fájdalom lehet, hogy az alsógatyád miatt van, talán szorítani szokta.
Ha nem múlik el, akkor viszont menj el dokihoz.
24/f
Az első vagyok.
Most értelmeztem, hogy csak a smárnál vagytok.
Akkor pláne ne idegeskedj, nem minden srác áll keményen a csók hatására. Nyugodj meg, rendben lesz minden.
Csak akkor beszélhetünk merevedési gondról, ha közösüléskor nem áll fel semmilyen ráhatásra sem, lelanyhúl, stb. Neked nincsenek ilyen gondjaid! Nekem soha nem áll fel a smártól. Van aki mástól indul be. Szabadulj meg a gátlásaidtól.
Ugye farmert viselsz? Ne csodálkozz, ha fáj a heréd. A farmer egy állatság. Észre sem veszed, hogy a durva varrás kőkeményen beleáll a szerszámba. Viselj laza puha nadrágot, és az alsónadrág se szorítson, mert akkor bizony fájni fog (szépen lassan kúszik elő a fájdalom)...
Mindenkinél eltérő a két here. Ez sima anatómia. Ettöl aztán már tényleg nem kell tartanod. Nézd meg a Dávid szobrot, és csodálkozz.
Köszönöm a válaszokat, sikerült megnyugatnotok!
Sőt ami azt illeti történt már előrelépés is a dologban, úgyhogy csak fölöslegesen pánikoltam azt hiszem :)
Valóban farmert viselek általában, lehet tényleg az lesz a gond, főleg hogy 1 hete vászon gatyában vagyok és azóta nem volt semmi gondom :)
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!