13 éves vagyok 155 Centi. Minden osztálytársam nagybb nálam. Fogok még nőni? (csak-csak) És valamivel a későbbiekben előidézhetem a csontok fejlődésést? Mondjuk Étkezés. Bocsi a hülyeségért
Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány?
Ha lány, semmi gond, a fiúk a pici lányokat is szeretik.
Ha fiú, még van remény!
Én gimi elsőben 14 évesen szinte a legkisebb voltam, az alacsonyabb lányokkal egy magas, sztem akkor akkora lehettem, mint te, szép lassan nőttem csak, és kb. 16-17 évesen húztam bele, ballagásra már lehagytam a csajokat, és még később is nőttem pár centit. Végül 180 cm-nél álltam meg!!
Attól is függ a dolog, hogy szüleid milyen magasak? Ha 160-170 centisek, te sem lehetsz sokkal nagyobb. Nekem édesapám magas!
Rem, segített az infó!
hát ez 50-50%-os! nőni még biztos fogsz,mert 21 éves koráig nő az ember én úgy tudom,de hogy milyen mértékkel az a génjeidben van. Nekem az egyik volt általános iskolai fiú osztálytársam 8.-ban kb a fülemig ért,de 1,5 év múlva már jól emlékszem,hogy túl nőtt,és én nem vagyok alacsony termet.
De a párom,meg csak 2évvel időssebb nállam és 1-2centivel kissebb,de én pl szeretem a "kis termetű" fiúkat. Ne aggódj,van még sok időd!
Szia!
Nyugi, fogsz még nőni.
Volt egy osztálytársam, aki az általánosban tesi órán a sor végén állt (én voltam az utolsó elötti).
Mire érettségi után találkoztunk, jó 1 fejjel volt magasabb nálam, mert középsuliban nőtt hirtelen.
Nagyon nem tudod befolyásolni a csontjaid leendő nagyságát, de azt mondják a sport segíthet.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!