Hogy zajlik egy Körülmetélés?
Na igen. :)
Kíváncsiságból rákerestem, de nem találtam róla semmit. Ha ennyire ismert mohel, akkor hogyhogy semmi hír róla még keresők segítségével sem?
Szerintem azt döntsd el, kedves Kérdező, hogy mit akarsz?
Ha teljes körülmetélést, akkor mohel. Ha más megoldást, akkor talán keresd meg EE-t, és kérdezd meg! Ő elég gyakran ír ide, és érződik rajta is, hogy vágja a témát! Kényes kérdésekben eléggé otthon van, már több helyen is olvastam írományait és úgy tudom, sokaknak segített már elég vegyes problémákat is megoldani.
Itt megtalálod! Ide is rengeteg infót leírt.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Nekem körülmetélt a péniszem és nagyon GÁZ
Az orális szex az pl úgy, ahogy van felejtős... kiszáradt, érdes, érzéketlen a makkom... nem sok örömöm van benne
Szerintem értelmes ember nem gondolkodik ilyeneken!
Utólag meg már késő bánat. Én most visszaállítani próbálom, Kanadában van egy kórház, ahol két és félmillió Ft-ért megcsinálják, de hát akkor se lesz ugyanolyan, nincs az az idegsebész, aki megoldaná... tényleg ez a legfontosabb az életedben, hogy lecsonkoltass magadról egy érző, funkcióval bíró darabot?
Gondolkozz el, vajon miért nőtt az oda? A köröm meg a szempilla se viccből van, mindennek funkciója van rajtunk és bennünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!