Szopástól el lehet kapni vmi betegséget? (fiú-fiú)
A kérdésemben fiú-fiú szexel kapcsolatos dolgokra kérdezek rá, szal akinek ez ellenkezik az erkölcseivel, az ne olvassa tovább légyszi, mindkettőnknek jobb lesz :D Köszi!
Szal 17 éves biszex fiú vagyok, és az elmúlt néhány hónapban jópár fiúval együtt voltam, meg remélem leszek is XD És azt szeretném kérdezni h elkaphatok vmilyen betegséget (most nem csak a HIVre gondolok) attól ha leszopom? És ha lenyelem neki? És ha ő szop le (bár ilyen ritkábban van)? Ezek mennyire veszélyesek? És hogy lehetne csökkenteni a veszélyét annak h elkapjak vmit ilyen alap dolgokon kívül h ápolatlan sráccal nem jövök össze meg ilyenek? Köszi!
17/F
Téma elején többen a lenyelést emlegették, ami valóban a kisebb gond, mert a gyomorsav sok mindent elpusztít, az a dolga (egyebek mellett). A sav szervezet egyik fontos védvonalát képezi a külső behatolók ellen.
De például egy nyálkahártya-sérülés a szájban, ahol a kórokozó közvetlen a véráramba kerül, ott a nagy gond.
Egyébként butaság fikázni a melegeket, az is csak egy születési hiba. Génhiba. Egyesek testi hibával születnek, mások ilyen hibával. A természet rossz vicce mindegyik, inkább sajnálatos.
"A természet rossz vicce mindegyik, inkább sajnálatos."
Nagyon nem rossz vicc ez, próbáld ki 1x =D
én nem a HIV-től félnék a helyedben, hanem a különböző hepatitisektől
tartós kapcsolat vagy gumi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!