Szopástól el lehet kapni vmi betegséget? (fiú-fiú)
A kérdésemben fiú-fiú szexel kapcsolatos dolgokra kérdezek rá, szal akinek ez ellenkezik az erkölcseivel, az ne olvassa tovább légyszi, mindkettőnknek jobb lesz :D Köszi!
Szal 17 éves biszex fiú vagyok, és az elmúlt néhány hónapban jópár fiúval együtt voltam, meg remélem leszek is XD És azt szeretném kérdezni h elkaphatok vmilyen betegséget (most nem csak a HIVre gondolok) attól ha leszopom? És ha lenyelem neki? És ha ő szop le (bár ilyen ritkábban van)? Ezek mennyire veszélyesek? És hogy lehetne csökkenteni a veszélyét annak h elkapjak vmit ilyen alap dolgokon kívül h ápolatlan sráccal nem jövök össze meg ilyenek? Köszi!
17/F
Persze, hogy elkaphatsz.
Egyébként mi a jó abban, hogy csak úgy lesz-opod a másikat?
"És ha ő szop le (bár ilyen ritkábban van)?"
Hát ezt nem tudnám megfogalmazni mi a jó benne de utána én is nagyobbat élvezek meg jó látni h élvezi XD
Am bakker XXI. században élünk nem igaz h sehogy se lehet máshogy kizárni az ilyeneket GUMIN KÍVÜL :( Az úgy nem jó :( Vagy nem kizárni csak biztosabbá tenni vagy nemtom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!