Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ok nélküli rossz kedv, ez...

Ok nélküli rossz kedv, ez miért van?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat kérnék, esetleg olyat is, amin eltudok gondolkodni vagy linkeket.

Köszönöm Előre Is!

2011. ápr. 16. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
jó.... és ha pl egy 15-16éves az illető?? szex meg pia? de f@sza lenne ha ennyi lenne csak... ritka betegség az idegkimerültség? szerintem 10emberből 4ebben szenved, csak 1 lehet hogy nem tudja, 2 tudja, de nem tesz ellene semmit.
2011. ápr. 16. 20:07
 12/15 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok :)
2011. ápr. 16. 20:21
 13/15 anonim ***** válasza:
én 13 lány, én is szenvedek most... :) csak B vitamin... amik a tünetei: könnyen elfáradsz, állandó fáradtság, rossz kedv, ha komolyabb akk idegrohamok stb... felőlem járhatsz koncertre is, csak szerintem még egy jobb koncertre mindig drágább a jegy, mintha egyszer elmész orvoshoz.
2011. ápr. 16. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Hali!

Elég gyakran beszélgetek (verbálisan) erről a témáról olyan sorstársakkal, vagy segélykérőkkel, akik maguk is beleestek ebbe ill. már benne vannak, és most emiatt kétségbeesettek, akár élőben szemtől-szemben, akár SkyPE-on/MSN-en webkamera és mikrofonos fejhallgató közvetítésével. Sok oka le7 ennek a rosszkedvűségnek, de a lényeg az lenne, hogy azt kéne tisztázni:

_ Mi a baj?

_ Mi az ami az alkalmi/állandó rosszkedvedet ill. depressziódat okozza!?

Ha egyedül nem tudod ezt kideríteni, KÉRJ SEGÍTSÉGET!

MERJ SEGÍTSÉGET KÉRNI! :-)

Egy SkyPE-os beszélgetésemben pár hete adtam néhány jótanácsot, amit most bemásolok neked/nektek. Ebben a sorrendben alkalmazva érdemes megfogadni, és ha hiszel bennük, akkor szoktak működni. Azonban TÚLZÁSBA EGYIKET SE VIDD!!! dO.ob

Rosszkedv, depresszió esetén hangulatjavításra, feszültségoldásra alábbiak alkalmaz6ók:

=========================================

1.) BÉRES Antifront Csepp v. Orbáncfű-Kivonat (-tinktúra)

INFÓ:

>> [link]

>> [link]

2.) REMOTIV Extra 30 db-os filmtapletta

Enyhe depresszió (Nyomott hangulat, hangulati labilitás, belső nyugtalanság, feszültség, stressz) oldására, és ehhez társuló alvászavarok kezelésére.

__ Hatóanyaga: 500 mg orbáncfű (hyperici herbae) száraz kivonata

INFÓ: >> [link]

3.) MAGNE B6 ˙ ˙ ˙(<< ...FŐLEG, ha feszült vagy!)

INFÓ: >> [link]

4.) Menj le MOST RÖGTÖN FRISS LEVEGŐRE sétálni, -- esetleg szedj aranyesőt vagy orgonát (örömszerzés anyunak vagy a bnődnek, ha van,... ;-) ), -- ...vagy futni, kocogni, de ha donányzol, akkor NE GYÚJTS RÁ, ellenben fáraszd ki magad, fokozatosan növeld majd csökkentsd a futásmennyiséget ill. futásteljesítményedet, ~gyorsaságodat)!

5.) Hívd át egyik barátodat vagy menjetek el valahová társasban csocsózni, billiárdozni, squashozni (fallabda) vagy teniszezni, vagy bármi, akár esetleg beszélgetni!

6.) Időben kelj fel reggel/kora délelőtt, ne délutánig aludj, (chronoterápia) és...

HA SÜT A NAP, MENJ KI RÁ! (Természetes fényterápia, ami segít regenerálódni lelkileg is.)

7.) Egy alma vagy vmi gyümölcs + esetleg KEKSZ... :-) ˙ (no meg egy forró SZEX! ;-P ))

8.) VALÓDI TEJ- vagy ÉTCSOKOLÁDÉ (FŐLEG ÉT~!)

!!! CSAK NE kakaós tej-/étBEVONÓMASSZÁBÓL ill. TEJ-/ÉTTÁBLÁBÓL KÉSZÜLJÖN, mer' az XAAAR!!! :-O :-O :-O

9.) PICI RUM/KISMENNYISÉGŰ RÖVIDITAL /ALKOHOL/

!!! PICI alatt KEVÉS értendő,

... tehát NEM MAXIMÁLIS ADAG és NEM ÜVEG, HANEM EVŐKANÁL VAGY KISKORTY nem teli pofazacskóval!!! ... Max. 1-3 kiskorty, legeslegrosszabb esetben 4, ÉS NEM TÖBB!

!!! NEM TÚLZÁSBA VINNI és pláne NEM RENDSZERESEN, mert bizonyítottan FÜGGŐSÉGET, HOZZÁSZOKÁST OKOZ!!!

!!! Minél töményebb, annál kevesebbet szabad csak belőle fogyasztani!

!!! Fogyasztása után 3-6 órán belül (testsúly-, fogyasztott mennyiség. és töménységfüggő) TILOS BÁRMILYEN JÁRMŰVET, MOZGÓ SZERKEZETET VEZETNI, IRÁNYÍTANI! :-O

Ok? :-)

Ezt ebben a sorrendben javaslom, ha az egyik nem hat, ugorj a következőre! Bizonyos megoldások kombinál6óak egymással.

Azonban ha valami belülről bánt lelkileg, akkor az összes fenti minimálisan javítja csak a kedvedet. Akkor az inkább segít, ha kibeszél7ed magadból a problémáidat vki(k)nek, tehát ha mást nem, de a barátaidat hívd át, vagy ugorjatok el vhová, ahol jó beszélgetni, és nem zavar senki, ha mást nem is.

_ Vannak barátaid? Van akivel (nem MSN-en, hanem ÉLŐBEN) tudsz beszélgetni? (Ha mást nem akkor MSN-ben is oké, de azt tudd, hogy jobb, ha verbálisan beszélsz, nem úgy "beszélsz" hogy írogatsz, csetelsz, meg ilyenek... dO.ob)

A lényeg az, hogy tisztáznod kell magadban, mi miatt van rossz kedved ill. vagy depis, és TUDATOSAN ELLENE KELL TENNI!

Remélem tudtam segíteni! :-)

Fel a fejjel! ;-D

Üdv: EE

2011. ápr. 16. 22:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!(:
2011. ápr. 17. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!