Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit fognak ott csinálni?

Mit fognak ott csinálni?

Figyelt kérdés

Elvileg egy nagyon beduzzadt nyirokcsomó van a combom tövébe (a lágyéknál). Elmentem háziorvoshoz és elküldött urológushoz. Az urológusnál mi fog történni??

(milyen vizsgálat? ciki e? )

2011. márc. 31. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
El ne hidd... Semmi segges dolog nincs... Asztalra fel, gatya le, kitapintás. Kb 2 perc. Utána szükség esetén egyéb vizsgálat (labor, stb). A segg kimarad a vizsgálatból... (az főleg prosztata vizsgálatoknál fordul elő). No para... Ciki max a levetkőzés, ha szégyenlős vagy, de ezen túl kell esni! A dokinak nem lesz semmilyen "rosszindulatú" megjegyzése bármi van! Ne aggódj!
2011. márc. 31. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ rendes vagy. Ma is voltam csak háziorvosnál ott is ez volt csak ott az volt a gáz hogy egy 60 éves öreg nő volt :D
2011. márc. 31. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha esetleg szükséges, egy nagyon jó urológust tudok ajánlani (írj privátra). Nagyon jó fej, profi! (Nem fizetős, tb-re dolgozik). Férfi, fiatal, mindenről tájékoztat, egy szóval : qrwa jó doki! Ha aktuális, szólj!
2011. márc. 31. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi de sztem nem felèm található ès èn helybe szeretnèm megoldani ;D (nògrád megye)
2011. márc. 31. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!